GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑΚΟ! Η ΠΡΩΤΗ ΑΡΝΗΣΗ για ηλεκτρονικούς πλειστηριαμούς...

Φρόσω Σκλαβάκη ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ   ΑΡΝΟΥΜΑΙ  ΩΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΥΝΗΓΟΣ ...

Φρόσω Σκλαβάκη
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΞΕΚΙΝΑΝΕ
ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
  ΑΡΝΟΥΜΑΙ  ΩΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ
ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΥΝΗΓΟΣ ΚΕΦΑΛΩΝ

Σοφια Δασκαλακη Μαυρομανωλακη
Φρόσω μου....πήρατε απόφαση. ...το "σηκωνεις" μόνο από άποψη θέση επιλογή. ..κ όταν θελήσεις γράψε μας ....Γ το θέμα ν ενημερώσουμε όσους υπάρχουν γύρω μας....Η αγάπη κ η εκτίμηση μου δεδομενα
Φρόσω Σκλαβάκη
Σοφία μου υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι μου που έχουν την ίδια αντίληψη με μένα και πρόκειται να βγεί κείμενο απο όλους αυτούς τους εργαζόμενους. Για να είμαι όμως εντελώς ειλικρινής δυστυχώς η Ομοσπονδία Εφοριακών στην τελευταία συνεδρίασή της που έγινε την προηγούμενη Τρίτη, με πλειοψηφία ΔΑΚΕ και συνδικαλιστικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είπε ούτε μισή λέξη. Δίνεται η μάχη και σε μας όπως σε όλη την κοινωνία.

Κούβελας Γιώργος
Για να καταλάβω Φρόσω.
Εσύ σαν αριστερή λες ότι τελικά δεν είναι κακό να μην πληρώνονται οι φόροι. Αντίθετα είναι κακό η υποχρεωτική είσπραξη τους. Σωστά?
Φρόσω Σκλαβάκη
Απάντα μου εσύ πρώτα για ποιους "φόρους" μιλάμε. Μάλλον για σένα η υπερφορολόγηση και τα χαράτσια στα φτωχά στρώματα του λαού μας, η αρπαγή της Λαϊκής Κατοικίας απο τους μεγαλοκαρχαρίες τραπεζίτες, και κρατος, ήταν "δίκαια και έγιναν πράξη" 
Κούβελας Γιώργος
Εγώ Φρόσω , διαβάζω ότι τα φτωχά λαϊκά στρώματα μπορεί να είναι η μεγάλη πλειοψηφία των οφειλετών στην εφορία, αλλά χρωστούν ποσά της τάξης των 2-3000 € μέσον όρο. Άρα δεν αναφερόμαστε σε αυτούς. Αναφερόμαστε σε κάποιους άλλους, αριθμητικά λιγότερους από τους πρώτους που χρωστούν από κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες έως κάποια εκατοντάδες εκατομμύρια . Όλοι αυτοί θα μείνουν στο απυρόβλητο εάν οι συνάδελφοί σου ακούσουν την προτροπή σου.
Αυτό πως το χαρακτηρίζεις?
Φρόσω Σκλαβάκη
 Οι πλειστηριασμοί της εφορίας και οι κατασχέσεις είναι για ποσά από 500 ευρώ και πάνω. Τα σπίτια των φτωχών θα περνούν και όχι αυτών που χρωστάνε εκατομμύρια. Αλωστε οι τραπεζίτες και οι μεγαλοεπιχειρηματίες δεν τα έχουν στο όνομα τους αλλά σε offshore Πόσο "φιλολαϊκή" είναι η σημερινή κυβέρνηση αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι αντικειμενικές αξίες ανέβηκαν στο Πέραμα στο Κερατσίνι και σε όλες τις περιοχές που ζουν φτωχά λαϊκά στρώματα. Στην Εκάλη μειώθηκαν. Όσοι συνάδελφοι μου ακούσουν την προτροπη μου απλά θα κάνουν το καθήκον τους απέναντι στο λαό στον οποίο και οι ίδιοι ανήκουν. Πες μας και συ από που ενημερώνεσαι για να δω πόσο "αντικειμενική" είναι η ενημέρωση σου.

Dimitrios Kavouras
Αριστερή δεξιά δεν με αφορά είσαι Ελληνοψυχη κ μπράβο σου...ο θεος να σου δίνει δυναμη
Katerina Tragalou
1.000.000.000.000.000 Μπράβο
Takis Akkos
μαζι σου για οτι χρειαστει...
Σαρμάς Κωνσταντίνος
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ.

α'
Όσοι το χάλκεον χέρι
βαρύ του φόβου αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας ας έχωσι.
Θέλει αρετήν και τόλμην
η ελευθερία.
β'
Αυτή (και ο μύθος κρύπτει
νουν αληθείας*) επτέρωσε
τον Ίκαρον· και αν έπεσεν
ο πτερωθείς κ' επνίγη
θαλασσωμένος·
γ'
Αφ' υψηλά όμως έπεσε,
και απέθανεν ελεύθερος.
Αν γένης σφάγιον άτιμον
ενός τυράννου, νόμιζε
φρικτόν τον τάφον.

Eν πρωτοις συγχαρητηρια και κατα δευτερο με ποια διαδικασια η αρνηση σας μπορει να κωλισιεργησει τους πλειστηριασμους ..... μηπως λειτουργουν αυτοματα και χωρις εσας ?..... προς ενημερωση του κοινου..
Φρόσω Σκλαβάκη
Μπορούμε να αρνηθούμε ολοι μαζί οι εφοριακοί να πατήσουμε τα κουμπιά. Μπορει και η ΑΔΕΔΥ να μας καλύψει. Υπαρχουν τρόποι πολλοι. Ξερω ότι είναι πολύ δύσκολο γιατί υπάρχει απίστευτος φόβος. Αλλα υπάρχουν χιλιάδες εφοριακοί που και οι ίδιοι χρωστανε και κινδυνεύουν να βγάζουν σε πληστηριασμο το ίδιο τους το σπίτι. Αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να το αποτρέψουμε.
Στρατος Καπετανιδης
υπαρχει αντιστοιχη κινηση - κατευθυνση στις ταξεις των εφοριακων ..?
Φρόσω Σκλαβάκη
 Υπαρχουν όπως έγραψα και παραπάνω πολλοί συνάδελφοι μου που έχουν την ίδια άποψη με μενα. Παλεύουμε να γινουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι
Maria Markou
Εύγε

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση