GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκατέλειψε το διαμέρισμα του για να ζήσει σε ένα... κάστρο φτιαγμένο από άμμο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Marcio Mizael Matolias αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του, δηλαδή να ζει για πάντα στην παραλία, εγκαταλείποντας το...

Ο Marcio Mizael Matolias αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του, δηλαδή να ζει για πάντα στην παραλία, εγκαταλείποντας το διαμέρισμα του για ένα …κάστρο φτιαγμένο από άμμο, το οποίο έχει μετατρέψει σε μόνιμη κατοικία.

Σήμερα είναι 44 ετών και ήδη ζει εδώ και 22 χρόνια στο κάστρο από άμμο, που κατασκεύασε και …διατηρεί σε παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο, στην Βραζιλία. Αν και το «παλάτι στην άμμο» έχει εμβαδόν μόλις 3 τετραγωνικών μέτρων, μπορεί το εσωτερικό του κάστρου να μην είναι ευρύχωρο, όπως όμως λέει ο ένοικος του έχει αρκετό χώρο για τον ίδιο και τα υπάρχοντα του.

Ο ίδιος εξηγεί ότι δεν είχε σκοπό να ξενοικιάσει το διαμέρισμα του, αλλά καθώς περνούσε όλο και περισσότερο χρόνο στο κάστρο του, αποφάσισε να παρατήσει το σπίτι του – και τους λογαριασμούς που πήγαν «πακέτο» με αυτό – και να μετακομίσει μόνιμα στην παραλία. Βέβαια, κι αυτό το σπίτι έχει απαιτήσεις, καθώς τις περισσότερες ημέρες, αναγκάζεται να ξοδέψει αρκετές ώρες, ποτίζοντας το κάστρο για να μην …καταρρεύσει!

Η κουζίνα του είναι μια απλή στόφα, που βρίσκεται έξω από το κάστρο, ενώ το μπάνιο του βρίσκεται … απέναντι, σε μια πυροσβεστική μονάδα που χρεώνει λιγότερο από ένα ευρώ για την χρήση του ντους. Το κάστρο του και ο ίδιος έχουν γίνει …ατραξιόν, με τους τουρίστες να κάνουν …ουρά για φωτογραφίες. Πολλοί δε από αυτούς τους αφήνουν κι ένα …φιλοδώρημα, για να τον ενισχύσουν.

Ο Marcio Mizael Matolias δεν έχει παιδιά, δηλώνει ότι μερικές φορές αισθάνεται μοναξιά στο κάστρο του, αλλά σημειώνει ότι προτιμά αυτή την ασυνήθιστη, αλλά …απλή ζωή, χωρίς τους … λογαριασμούς και τους «πονοκεφάλους» που αυτοί προκαλούν! Πάντως, ακόμη και οι «βασιλιάδες» έχουν τα όρια τους, όπως λέει, αποκαλύπτοντας ότι όταν υπάρχει πολλή ζέστη ή πολύ κρύο, εγκαταλείπει το κάστρο του και …φιλοξενείται στο σπίτι ενός φίλου του.

Πηγή ρεπορτάζ: ANT1

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση