GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα είναι μια χώρα που προστατεύει τους πραξικοπηματίες

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, με αφορμή την απόφαση για τον έναν από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που είχαν φτάσει στην...

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, με αφορμή την απόφαση για τον έναν από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που είχαν φτάσει στην Αλεξανδρούπολη με ελικόπτερο μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση κατά της Ελλάδας.

"Αυτή η απόφαση έδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα για έναν προδότη που συμμετείχε στην απόπειρα πραξικοπήματος και ότι για άλλη μία φορά η Ελλάδα είναι μια χώρα που προστατεύει τους πραξικοπηματίες" αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείο Εξωτερικών.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας:

"Έγινε γνωστό ότι το ΣτΕ αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον Süleyman Özkaynakçı, έναν από τους οκτώ που έχουν ζητήσει άσυλο από την Ελλάδα και συμμετείχαν στην προδοτική απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Παρά τους ισχυρισμούς ότι αφέθηκαν ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και κάτω από αυστηρή επιτήρηση, αυτή η απόφαση έδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα για έναν προδότη που συμμετείχε στην απόπειρα πραξικοπήματος και ότι για άλλη μία φορά η Ελλάδα είναι μια χώρα που προστατεύει τους πραξικοπηματίες.

Επιπρόσθετα, οι ελληνικές Αρχές πιέζονται να ανακοινώσουν ότι και οι άλλοι οργανωτές του πραξικοπήματος θα αφεθούν ελεύθεροι τις ερχόμενες ημέρες. Αυτό δεν μπορεί να εξηγηθεί ως μια απλή εφαρμογή της διάρκειας της κράτησης, όπως υποστηρίζουν οι ελληνικές Αρχές.

Η ελληνική Δικαιοσύνη έθεσε τις βάσεις για ένα τέτοιο αποτέλεσμα, το οποίο έπληξε τη συνείδηση του κοινού, απορρίπτοντας επανειλημμένα την έκδοση των πραξικοπηματιών που προσπάθησαν να βλάψουν την δημοκρατία.

Επιμένουμε στην έκδοση των πραξικοπηματιών στην χώρα προκειμένου να έρθουν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση