GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Ποιος εντόπισε τη χαμένη Ατλαντίδα και αποκαλύπτει την τοποθεσία...

Η χαμένη πόλη της Ατλαντίδας, ίσως έχει εντοπιστεί. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται ένας από τους συνωμοσιολόγους, ο Γκράχαμ Μαπλ, ο οποίος ...

Η χαμένη πόλη της Ατλαντίδας, ίσως έχει εντοπιστεί. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται ένας από τους συνωμοσιολόγους, ο Γκράχαμ Μαπλ, ο οποίος εντόπισε "σχηματισμούς" να εξέχουν από τον πάγο της Ανταρκτικής μέσω του Google Earth.
Οι συνωμοσιολόγοι αναζητούν την μυθική πόλη για δεκαετίες. Ο Μαπλ πιστεύει ότι αυτοί οι σχηματισμοί, που ήρθαν στην επιφάνεια εξαιτίας της υποχώρησης του πάγου, μπορεί να είναι τα ερείπια της αρχαίας πόλης, στην οποία αναφέρθηκε πρώτος ο Πλάτωνας.
Ο Μαπλ είναι ιδιοκτήτης του καναλιού στο Youtube, Conspiracy Depot και μίλησε στην εφημερίδα Dailystar για την ανακάλυψή του.

"Είδα τη μυστηριώδη κατασκευή, καθώς παρατήρησα ότι δεν ταίριαζε με το περιβάλλον. Μοιάζει σαν να την έχει σκαλίσει κάποιος πάνω στον βράχο. Μάλλον πρόκειται για ερείπια ενός κτιρίου ή μιας κατασκευής. Ανυπομονώ να δω τι άλλες ανακαλύψεις θα κάνουμε στο συγκεκριμένο σημείο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση