GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας - ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, κινήματα κατά των πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφείο επί της οδού Σταδίου, ...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, κινήματα κατά των πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφείο επί της οδού Σταδίου, στην Αθήνα.
Μέλη του «Κινήματος δεν πληρώνω» και της Λαϊκής Ενότητας ύψωσαν πανό και φώναξαν συνθήματα πως «αντιστέκονται στη λαίλαπα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών», ενώ στην είσοδο του συμβολαιογραφείου ήταν κλούβα των ΜΑΤ.
Σύμφωνα με μέλη του «κινήματος δεν πληρώνω» σήμερα βγαίνει στο... ηλεκτρονικό σφυρί μία πρώτη κατοικία, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 180.000 ευρώ. Μεταξύ άλλων, έχουν προγραμματιστεί και δύο πλειστηριασμοί επαγγελματικής στέγης για χρέος 150.000 ευρώ.



Ωστόσο, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου σε ανακοίνωσή του σχετικά με τους σημερινούς πλειστηριασμούς αναφέρει ότι «με συνέπεια στην ορθή ενημέρωση της κοινής γνώμης αναφορικά με τα στοιχεία των πλειστηριασμών και το προφίλ των οφειλετών και εφόσον ορισμένοι εξακολουθούν κατά σύστημα πλέον να στοχεύουν στη δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων αγνοώντας ηθελημένα ή μη τις συνέπειες που μπορούν να επιφέρουν στην οικονομία της χώρας και κατά συνέπεια και στην κοινωνία, θα συνεχίσει να αποκαθιστά την αλήθεια. Ως εκ τούτου ανακοινώνεται ότι οι δύο πλειστηριασμοί, στους οποίους τόσο μαχητικά αναφέρονται συλλογικότητες, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 σε συμβολαιογραφικό γραφείο στη Σταδίου αφορούν: μισθωμένη κατοικία στον Άλιμο, συνολικής επιφανείας 166,36 τ.μ., με τιμή πρώτης προσφοράς € 180.000 και συνολική οφειλή € 905.000 και δύο γραφεία στου Γκύζη, κατασχεθέντα για ποσό € 150.000 με συνολική οφειλή € 784.000, για τα οποία οι οφειλέτες είναι απόλυτα ενημερωμένοι για τη σχετική διαδικασία. Και οι δύο πλειστηριασμοί αφορούν επιχειρηματικά δάνεια και είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για κύριες κατοικίες. Αντιλαμβανόμαστε ότι ενδεχομένως να υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας, ιδιαίτερα όταν τα πραγματικά στοιχεία δεν εξυπηρετούν τις όποιες επιδιώξεις προσωπικές ή πολιτικές προς άγραν υποστηρικτών, αλλά είμαστε πάντα στη διάθεση όλων να βοηθήσουμε στην κατανόηση αυτών όπως ανακοινώνονται δημόσια στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πλειστηριασμών. Ως προς τους ισχυρισμούς για πλειστηριασμούς “λαϊκών περιουσιών” και τις επαναλαμβανόμενες συκοφαντίες η μόνη απάντηση είναι ο δρόμος της Δικαιοσύνης».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση