GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης: Επιδιώκουμε ευρεία πλειοψηφία για το Σκοπιανό - ΒΙΝΤΕΟ

"Εθνική ευκαιρία" χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης την επίλυση του Σκοπιανού για αναβάθμιση του ρόλου ...

"Εθνική ευκαιρία" χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης την επίλυση του Σκοπιανού για αναβάθμιση του ρόλου της, μιλώντας στο "Καλημέρα Ελλάδα".

"Βρισκόμαστε στην κορύφωση των συζητήσεων, είναι απολύτως εξηγήσιμο η κάθε πλευρά να βάζει το σύνολο των απαιτήσεών της, των προϋποθέσεων της, στο τέλος των συζητήσεων θα μπορέσουμε να δούμε εάν τελικά υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να υπάρξει μια συμφωνία" σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης.

"Εγώ θεωρώ αναγκαίο να λέγεται είναι ότι έχουμε μπροστά μας μια εθνική ευκαιρία. Περισσότερο σε αυτή τη συγκυρία, με τα προβλήματα με την Τουρκία και όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη γειτονία μας, το να αναβαθμιστεί ο ρόλος μας στα Βαλκάνια, αποκαθιστώντας τις σχέσεις με την FYROM είναι μια ευκαιρία" συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε "αντιπαρέρχομαι την προδοσία, είναι χοντρό και μάλιστα δεν είναι μια κατηγορία που κάνεις σε έναν ουδέτερο χρόνο, όταν η κυβέρνηση συζητά ένα κρίσιμο εθνικό θέμα το να λες ότι είναι προδοσία, το μόνο που κάνειςείναι να βάζεις επιχειρήματα στον αντίπαλο".

"Χρειάζεται η μάξιμουμ συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων. Λυπάμαι πως φωνές σαν του Άδωνη, ουσιαστικά γυρίζουν πίσω τη ΝΔ, που εδώ και δέκα χρόνια είχε την ίδια πολιτική, υπέρ της σύνθετης ονομασίας" είπε ο κ. Σκουρλέτης

Κληθείς να σχολιάσει τις θέσεις των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επί του ζητήματος της ονομασίας της πΓΔΜ, είπε πως "όλους τους έχουμε ακούσει κι εγώ τους έχω σχολιάσει" όμως τόνισε, "να αναγνωρίσουμε στους ΑΝΕΛ ότι έχουν μία συνέπεια, ενώ στη ΝΔ δεν έχουν συνέπεια".

"Πρέπει να επιδιώκουμε αυξημένη πλειοψηφία, πρέπει να αποτυπωθεί μια ευρύτερη κοινοβουλευτική συναίνεση» και ερωτηθείς για το αν θα είναι Υπουργός Άμυνας ο Πάνος Καμμένος αν καταψηφίσει την κυβερνητική πρόταση, απάντησε πως «το τι θα κάνει ο Π.Καμμένος την ώρα της ψηφοφορίας, θα το απαντήσει ο ίδιος».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση