GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη - Τι ισχυρίζεται ο δολοφόνος της

Έναν νέο ισχυρισμό προέβαλε μέσα από τις Φυλακές Δομοκού ο 58χρονος Μανώλης Εσσατζανιάν - Σοροπίδης σε σχέση με το άγριο έγκλημα μέσα στο...

Έναν νέο ισχυρισμό προέβαλε μέσα από τις Φυλακές Δομοκού ο 58χρονος Μανώλης Εσσατζανιάν - Σοροπίδης σε σχέση με το άγριο έγκλημα μέσα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών με θύμα την 32χρονη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη.
Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην Αγγελική Νικολούλη ο 58χρονος, τα άτομα που ήθελαν να βγάλουν από τη μέση την άτυχη εφοριακό τον απειλούσαν ότι εάν δεν τακτοποιούσε τη "δουλειά" θα θυσίαζαν την 13χρονη κόρη του σε σατανιστική τελετή.
Ο 58χρονος που κατηγορείται ότι κατακρεούργησε με 14 μαχαιριές την Δώρα Ζέμπερη, μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ αρνήθηκε ότι είναι αυτός ο δολοφόνος.
"Δεν τη μαχαίρωσα εγώ. Δεν την είδα την κοπέλα. Ήταν σκυμμένη. Εάν την είχα δει, θα είχα φύγει, δεν θα είχε γίνει. Μόνο τα χερούλια της τσάντας είδα. Πήγα να πάρω την τσάντα και τότε εμφανίστηκε από πίσω η κοπέλα, όταν πήγα να φύγω" ανέφερε ο 58χρονος συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος τραυμάτισε την 32χρονη στο πρόσωπο και το χέρι, αλλά δεν τη σκότωσε και ότι το αίμα του βρέθηκε πάνω στις χαρτοπετσέτες, που εντοπίστηκαν στον χώρο του εγκλήματος, επειδή σκουπίστηκε μετά την πάλη με την άτυχη εφοριακό.
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε μπήκε μόνος του στον χώρο του νεκροταφείου για να κλέψει την τσάντα της εφοριακού, ενώ ένας συνεργός του τον περίμενε στην κοντινή πεζογέφυρα για να παραλάβει την τσάντα.
"Δεν μίλησα γιατί με απειλούσαν πως θα θυσίαζαν σε σατανιστική τελετή τη 13χρονη κόρη μου. Αυτός ο 'Χάρης' που έφερνε στο σπίτι μου τα φάρμακα που είχα ανάγκη με απειλούσε... Ήθελε οπωσδήποτε να γίνει η δουλειά με τη Ζέμπερη" υποστήριξε ο 58χρονος.
Ο συνήγορος του, Βασίλης Νουλέζας αποκάλυψε ότι ο Σοροπίδης είχε πάρει εντολή από δύο άτομα να τραυματίσει την 32χρονη και να αφαιρέσει τις συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων από την τσάντα της, ενώ πρόσθεσε πως ο εντολέας του πήρε τμηματικά 6.500 ευρώ από κάποιον για να ολοκληρώσει τη "δουλειά".
Η μητέρα της αδικοχαμένης Δώρας σε δηλώσεις της είπε μεταξύ άλλων ότι η κόρη της χειριζόταν μία υπόθεση που είχε σβηστεί από τα αρχεία του υπολογιστή της. Από τότε μετέφερε καθημερινά στην τσάντα της τα στικάκια με όλα τα δεδομένα.
Ο γενετιστής, μοριακός βιολόγος και δικαστικός πραγματογνώμονας Γιώργος Φιτσιάλος αποκάλυψε ότι στα νύχια του δεξιού χεριού του θύματος βρέθηκε ένα επιπλέον γενετικό υλικό άγνωστου μέχρι στιγμής άνδρα, καθώς και ένα άλλο διαφορετικό ανδρικό DNA στην εσωτερική επιφάνεια της τσέπης του μπουφάν που φορούσε.
Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση