GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάγκαλος: Μας την είχαν στημένη στον Έβρο- Να παραιτηθεί ο ΥΕΘΑ- ΒΙΝΤΕΟ

Την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και εάν βλέπει εξελίξεις στο θέμα, κλήθηκε να σχολιάσει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Θεόδωρο...

Την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και εάν βλέπει εξελίξεις στο θέμα, κλήθηκε να σχολιάσει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

"Δεν μπορεί να έγινε λάθος από την πλευρά των παιδιών, έγινε λάθος από την πλευρά της κυβέρνησης και της στρατιωτικής ηγεσίας. Στον Έβρο να μην κάνουμε περιπόλους μέσα στο τουρκικό έδαφος, γιατί μας συλλαμβάνουν και ερχόμαστε σε δύσκολη θέση και στο Αιγαίο να μην πηγαίνουν νεαροί να αφήνουν το φραπέ τους.

Δεν ξέρω αν θα απελευθερωθούν οι δύο μετά από τις εκλογές. Προφανώς μας την είχαν στημένη στον Έβρο. Δεν φταίνε τα παιδιά, φταίει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία και θα ΄πρεπε να παραιτηθεί ο ΥΕΘΑ. Θα ΄πρεπε να έχουν πει στα περίπολα να προσέχουν και να μην μπαίνουν σε τουρκικό έδαφος". Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σχολίασε και τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί ευθυνών των Ελλήνων στρατιωτών για την καταστροφή της Σμύρνης.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση