GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Τσίπρα σε ΝΔ: Ανεύθυνη και υπονομευτική η στάση της - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρ...

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι αναζητά ευκαιρίες αποσταθεροποίησης ακόμη και με αφορμή τα πιο ευαίσθητα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, κάνοντας λόγο για "ανεύθυνη και υπονομευτική στάση" της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι η εξήγηση αυτής της πολιτικής επιλογής σκιαγραφείται με τον πιο σαφή τρόπο "στον φανατικό λόγο κάποιων συγκεκριμένων εκπροσώπων του παλιού πολιτικού συστήματος που έχουν αναλάβει εργολαβικά την καθοδήγηση του κ. Μητσοτάκη", όπως π.χ. στις πολιτικές αναλύσεις του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου.
Είπεότι αυτό που ζητάνε και που ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να υλοποιήσει «είναι τη δημιουργία ενός αντισύριζα μετώπου». Σχολίασε ότι έχουν καταφέρει "να συγκροτήσουν ένα μαύρο μέτωπο που αποτελείται από ό,τι πιο σάπιο και διαφθαρμένο έχει να επιδείξει αυτή η χώρα, στην προσπάθεια τους να παλινορθώσουν την εξουσία του παλιού πολιτικού συστήματος». Αυτό είπε, αποτελείται, από "εκδοτικά συγκροτήματα, μέσα ψευδούς ενημέρωσης, διωκόμενοι ολιγάρχες, άνθρωποι του κοινού ποινικού δικαίου που περνιούνται για επιχειρηματίες".
"Όλες οι αντιδραστικές δυνάμεις της γερασμένης Ελλάδας κινητοποιούνται στην επιχείρηση να εμποδίσουν και να αμαυρώσουν την προσπάθειά μας να βγάλουμε τη χώρα από τη κρίση, να βγούμε από τα μνημόνια στα οποία εκείνοι μας έβαλαν" επεσήμανε ο κ. Τσίπρας.
Σημείωσε ότι η κυβέρνηση αυτή "θα καταφέρει να επιτύχει ισχυρά πλήγματα στις κατεστημένες δομές διαφθοράς και διαπλοκής μεταξύ των οικονομικών και πολιτικών ελίτ" και πρόσθεσε ο "μεγάλος φόβος του παλιού πολιτικού συστήματος και των οικονομικών προστατών του, είναι ότι θα τα καταφέρουμε".
"Ούτε παίζουμε. Ούτε φοβόμαστε. Ούτε ντιλάρουμε, όπως έκαναν όλοι οι προηγούμενοι", είπε, για να σημειώσει ότι "τη δέσμευση μας για καθημερινή μάχη κατά της διαφθοράς, θα την υπηρετήσουμε μέχρι το τέλος διότι αυτό αξίζει στον ελληνικό λαό των αμέτρητων θυσιών και στερήσεων".
"Το πραγματικό μέτωπο δημοκρατίας συγκροτείται και πάνω σε αυτό το κοινωνικό και πάνω από όλα δίκαιο αίτημα", συμπλήρωσε ο Πρωθυπουργός για να σχολιάσει ότι "οι οργουελικές αντιστροφές της πραγματικότητας των διαφόρων πρωταγωνιστών στην τραγωδία του θεσμικού και ηθικού εκφυλισμού, λίγο μας απασχολούν και καθόλου δεν μας τρομάζουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση