GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαβρόφ για την επίθεση με πυραύλους στη Συρία: Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη

Τα αεροπορικά πλήγματα που στόχευσαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας μια στρατιωτική βάση του καθεστώτος στο κέντρο της Συρίας, την ευθ...

Τα αεροπορικά πλήγματα που στόχευσαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας μια στρατιωτική βάση του καθεστώτος στο κέντρο της Συρίας, την ευθύνη για τα οποία η Δαμασκός και η Μόσχα επιρρίπτουν στο Ισραήλ, συνιστούν μια "πολύ επικίνδυνη εξέλιξη", προειδοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.

"Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη της κατάστασης. Ελπίζω πως τουλάχιστον οι Αμερικανοί στρατιωτικοί και εκείνοι των χωρών που συμμετέχουν στον συνασπισμό υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών το αντιλαμβάνονται", πρόσθεσε ο Ρώσος υπουργίς σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Λαβρόφ σημείωσε ότι οι Ρώσοι ειδικοί που έκαναν έρευνα στην Ντούμα, όπου το συριακό καθεστώς κατηγορείται ότι εξαπέλυσε χημική επίθεση κατά των ανταρτών, δεν βρήκαν "κανένα ίχνος" χημικής ουσίας.

"Οι στρατιωτικοί ειδικοί μας έχουν ήδη μεταβεί επί τόπου (...) Δεν βρήκαν ούτε ίχνος χλωρίου ή οποιασδήποτε χημικής ουσίας που να έχει χρησιμοποιηθεί εναντίον των αμάχων", πρόσθεσε.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Reuters, Sputnik

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση