GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφωνικές συνομιλίες Μακρόν με Τραμπ και Μέι για τη Συρία

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν είχε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και την Πρωθυπουργό της...

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν είχε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και την Πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι προκειμένου να συζητήσουν για τα αποτελέσματα των κοινών αεροπορικών επιδρομών εναντίον της Συρίας, έγινε γνωστό από τη γαλλική προεδρία.

«Εναπόκειται τώρα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ομόφωνα, να αναλάβει πρωτοβουλίες εκ νέου στο σκέλος των πολιτικών και ανθρωπιστικών ζητημάτων και στο ζήτημα των χημικών στη Συρία, για να διασφαλίσει την προστασία των αμάχων και αυτή η χώρα να βρει ξανά την ειρήνη» τονίζεται στη σύντομη ανακοίνωση του Ελιζέ.

Ο Γάλλος Πρόεδρος «εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον εξαίρετο συντονισμό των δυνάμεών μας με τις δυνάμεις των συμμάχων μας, της Βρετανίας και των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εναντίον των εγκαταστάσεων με τα χημικά του συριακού καθεστώτος, οι στόχοι της οποίας επιτεύχθηκαν» σημείωσε το μέγαρο των Ηλυσίων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

1 σχόλιο


  1. Η Ρωσία ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ!!!

    ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ-ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΝΕΚΡΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ (βλ. "Αραβική Ανοιξη"/Συρία Παράλληλα με την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ "ΚΡΙΣΗ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ/ΕΛΛΑΔΑ!!! βλ. Πολέμους {με ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ/ΝΑΖΙΣΤΟΧΙΤΛΕΡΙΚΑ} ΙΡΑΚ/ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ/Γιουγκοσλαβία-Βελιγράδι! Και πολλά Άλλα!!!)!

    Όπως το ΕΙΚΟΝΙΚΟ έχει γίνει ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ/Ανθρώπους ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ/ΕΘΝΟΙ (βλ. ΕΛΛΑΔΑ!!!) Έτσι και το Στρατιωτικό Γεωπολιτικό ... ΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ/ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (βλ.π.χ. Χημικά του ΙΡΑΚ=ΨΕΜΑ!)!!!

    Επειδή η ΟΥΣΙΑ Του Καπιταλισμού Είναι Το ΨΕΜΑ (ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ) ΠΑΝΩ ΣΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ "ΕΙΚΟΝΙΚΑ" ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ (ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!)!

    ΕΙΘΕ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ (ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΟΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΥ των ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ!!!

    Διότι ΣΗΜΕΡΑ (και Ανέκαθεν) ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΖΩΗΣ (... καλήτερα μιας ώρας Ελεύθερης Ζωής παρά 40 χρόνια Σκλαβιάς και Φυλακής... διότι Εάν χαθεί η Ευκαιρία της Καταστροφής Του "Εικονικού" τότε ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΈΓΙΝΕ ΠΛΕΟΝ bar code!)!

    ... και αφήστε το Γενικό-Εικονικό και Αφηρημένο "Αγαπάται Αλλήλους"!

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ "ΑΛΛΗΛΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ!!!

    .... ΆΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση