GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκέψεις για αρεοπαγίτη... ελεγκτή των δικαστών στην ΕΠΟ

Στη συζήτηση για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην Αθλητική Δικαιοσύνη ενόψει της νέας σεζόν, έχει πέσει και η πρόταση από τον...

Στη συζήτηση για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην Αθλητική Δικαιοσύνη ενόψει της νέας σεζόν, έχει πέσει και η πρόταση από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη να καταργηθεί το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ως τρίτος βαθμός των πειθαρχικών αδικημάτων, με τις υποθέσεις να τελεσιδικούν στην Εφέσεων.

Στη σύνθεση του Διαιτητικού διορίζονται αρεοπαγίτες δικαστές κι ένας εξ αυτών ενδέχεται να παραμείνει στην Ομοσπονδία ακόμη κι αν αποφασιστεί η κατάργηση του οργάνου.

Κι αυτό γιατί εξετάζεται η περίπτωση να δημιουργηθεί ένα νέο μονομελές όργανο στην ΕΠΟ, όπου θα διορίζεται αρεοπαγίτης και η αρμοδιότητά του θα είναι να ελέγχει αν οι δικαστές των άλλων δικαιοδοτικών οργάνων κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Πηγή: filathlos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση