GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα ίχνη των δραστών της αιματηρής ληστείας στην Κηφισιά βρίσκονται οι Αρχές - Νέες πληροφορίες

"Σε πολύ καλό δρόμο είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι πυροβόλησαν τον 52χρονο επιχειρηματία&q...

"Σε πολύ καλό δρόμο είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι πυροβόλησαν τον 52χρονο επιχειρηματία", αναφέρουν στο ΑΠΕ- ΜΠΕ αστυνομικές πηγές. "Οι δράστες είναι πιθανότατα αλλοδαποί, που μιλούν καλά ελληνικά".
Οι δύο αδίστακτοι δράστες, που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα στην οικία του 52χρονου, ενώ είχαν κάνει προηγουμένως κατόπτευση του χώρου και γνώριζαν, όπως φαίνεται, ότι το σπίτι δεν διέθετε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, όπως συναγερμό ή κάμερες.
Οι κακοποιοί ήταν ιδιαίτερα βίαιοι από τη στιγμή που τους αντιλήφθηκε ο επιχειρηματίας. Όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι του και αντέδρασε μόλις τους είδε, τον χτύπησαν με ένα βαρύ διαρρηκτικό εργαλείο στο κεφάλι, υπό το έντρομο βλέμμα της συζύγου του, η οποία σε κατάσταση σοκ έδωσε μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς, σχετικά με τη βίαιη συμπεριφορά των δύο αδίστακτων κακοποιών. Αμέσως μετά, οι δράστες πυροβόλησαν πισώπλατα τον επιχειρηματία και τράπηκαν σε φυγή.
Η αστυνομία εντόπισε στο σημείο τρεις κάλυκες από 9άρι πιστόλι, που έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης.
Σημειώνεται ακόμη, ότι το ένα από τα παιδιά του επιχειρηματία, ο 18χρονος γιος του και η οικιακή βοηθός, που βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της εισβολής των κακοποιών, κατέθεσαν ότι άκουσαν φωνές και στη συνέχεια πυροβολισμούς.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση