GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα τροχαίο αποκάλυψε...τον κλέφτη

Το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή του Καραβόμυλου Φθιώτιδας δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Ο ένας από τους εμπλεκόμε...

Το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή του Καραβόμυλου Φθιώτιδας δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Ο ένας από τους εμπλεκόμενους οδηγούς κάλεσε την Αστυνομία για την καταγραφή του τροχαίου. Μέχρι να φτάσουν όμως οι αστυνομικοί στο σημείο, ο άλλος οδηγός άρχισε να πετάει αγχωμένος μέσα στα χωράφια διάφορα αντικείμενα που είχε φορτωμένα στο αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, ο 45χρονος λίγη ώρα πριν από το τροχαίο είχε πάει στις εγκαταστάσεις ξενοδοχείου της περιοχής, που δεν είναι σε λειτουργία, και είχε αφαιρέσει διάφορα είδη υγιεινής, σωλήνες και άλλα αντικείμενα. Μαζί με τα κλοπιμαία ο 45χρονος "ξεφορτώθηκε" και τα διαρρηκτικά εργαλεία που είχε μαζί του.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ενημερώθηκαν από τον άλλο οδηγό για το συμβάν. Αμέσως μετά βρήκαν μέσα στα χωράφια τα κλοπιμαία και τα διαρρηκτικά εργαλεία. Έτσι ο 45χρονος τους είπε τι ακριβώς είχε προηγηθεί και έπειτα συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση