GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκε φρικτό θάνατο εξαιτίας ιατρικού λάθους - Την ταρίχευσαν ζωντανή - ΦΩΤΟ

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 27χρονη γυναίκα από τη Ρωσία, η οποία εξαιτίας ενός ιατρικού λάθους ταριχεύτηκε ζωντανή μετά από χειρουργ...

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 27χρονη γυναίκα από τη Ρωσία, η οποία εξαιτίας ενός ιατρικού λάθους ταριχεύτηκε ζωντανή μετά από χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε σε νοσοκομείο στην πόλη Ουλιάνοφσκ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Ekaterina Fedyaeva μετά την επέμβαση υπέφερε από φρικτούς πόνους και αυτό γιατί οι γιατροί της χορήγησαν κατά λάθος διάλυμα με φορμόλη, που χορηγείται σε πτώματα ώστε να παρεμποδίσει την αποσύνθεσή τους. Παρά το γεγονός ότι το φρικτό λάθος έγινε σύντομα αντιληπτό από τους γιατρούς, η ζημιά που είχε προκληθεί στον οργανισμό της 27χρονης ήταν μη αναστρέψιμη.

Όπως ανέφερε η μητέρα της, η άτυχη γυναίκα υπέφερε από φρικτούς πόνους για δύο ημέρες προτού πέσει σε κώμα. Οι γιατροί την έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη και χρειάστηκε αρκετές φορές να την επαναφέρουν στη ζωή.

"Τα πόδια της έτρεμαν, είχε σπασμούς, όλο το κορμί της έτρεμε. Της έβαλα κάλτσες, μια ρόμπα, μια κουβέρτα, αλλά έτρεμε τόσο πολύ που δεν μπορώ να το περιγράψω. Κανένας γιατρός δεν ήρθε να τη δει ενώ συνερχόταν από την αναισθησία. Εμείς δεν είχαμε ιδέα τι ήταν η φορμόλη. Εκείνοι ήξεραν καλά ότι έβαλαν στο κορμί της ένα δηλητήριο. Και δεν έκαναν τίποτα για να τη βοηθήσουν. Τώρα καταλαβαίνω ότι η φορμόλη απλά διάβρωνε το σώμα της εκ των έσω. Αλλά δεν έκαναν τίποτα" είπε η μητέρα της άτυχης γυναίκας και σημείωσε ότι παρακαλούσε τους γιατρούς να τη βοηθήσουν, αλλά εκείνοι της είπαν να πάει στο σπίτι της, να μαγειρέψει και να σταματήσει να ανησυχεί.

"Νομίζω ότι απλά ήθελαν να φύγω, για να αποκρύψουν τα πάντα. Για 14 ώρες μετά την επέμβαση ζούσε με φορμόλη και δεν έκαναν τίποτα" ανέφερε και πρόσθεσε ότι όταν εκείνη αναζήτησε τους γιατρούς, τους βρήκε να συζητούν "Πώς θα μας πουν ότι είχε γίνει ένα τρομερό λάθος".

Η 27χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Μόσχας άλλα άφησε την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα.

Οι αστυνομικές Αρχές της Μόσχας διενεργούν έρευνα για το περιστατικό.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση