GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιμένεθ: Αν η Σεβίλλη χτυπήσει την πόρτα μου, φυσικά και θα πάω

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μανόλο Χιμένεθ με την ΑΕΚ παραμένει ανοιχτό. Ο Ισπανός τεχνικός οδήγησε τους "κιτριν...

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μανόλο Χιμένεθ με την ΑΕΚ παραμένει ανοιχτό. Ο Ισπανός τεχνικός οδήγησε τους "κιτρινόμαυρους" στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ύστερα από 24 χρόνια και υπάρχει επιθυμία κι απ' τις δύο πλευρές να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ωστόσο, ο 54χρονος τεχνικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Radio Marca" άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει απ' την Ένωση σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση απ' τη Σεβίλλη.

"Χρωστάω τα πάντα στη Σεβίλλη! Πάντα θα είμαι πρόθυμος, αν με καλέσει. Αν η Σεβίλλη χτυπήσει την πόρτα μου, φυσικά και θα πάω! Θα πάω επειδή είμαι Σεβίλλη και επειδή όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ να βελτιώνομαι για να επιστρέψω μία ημέρα.

Είμαι ευγνώμων για όσα μου προσέφερε η ΑΕΚ. Ο μάνατζέρ μου διαπραγματεύεται με τον πρόεδρο της ΑΕΚ την ανανέωση της συνεργασίας μας, επειδή θέλουν να παραμείνω. Έδωσα τον λόγο μου στον πρόεδρο ότι δεν θα μιλήσω με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αλλά η Σεβίλλη δεν είναι οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Η Σεβίλλη είναι το σπίτι μου", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση