GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύλληψη-μυστήριο Βρετανού στην Κρήτη - Φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Υπόθεση θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες στα Χανιά, με τη σύλληψη ενός Βρετανού πολίτη, ο οποίος φέρεται να φωτογράφιζε χώρους της 11...

Υπόθεση θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες στα Χανιά, με τη σύλληψη ενός Βρετανού πολίτη, ο οποίος φέρεται να φωτογράφιζε χώρους της 115 Πτέρυγας Μάχης.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, πρόκειται για έναν 70χρονο άντρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι πρώην υπάλληλος της Βρετανικής Πολιτικής Αεροπορίας και ζει μόνιμα σε χωριό του Αποκόρωνα.
Χθες εντοπίστηκε να φωτογραφίζει στρατιωτικούς στόχους που βρίσκονται στην 115 ΠΜ, ενώ λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας εκτιμάται πως γνώριζε ότι η φωτογράφιση στρατιωτικών χώρων διώκεται ποινικά με την κατηγορία της κατασκοπείας.
Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 70χρονου και στην κατάσχεση τόσο της φωτογραφικής μηχανής όσο και ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Όλα τα υλικά εξετάζονται από τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση