GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Κοτζιά με Ντάτσιτς και Βούτσιτς σήμερα στο Βελιγράδι

Στο Βελιγράδι βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, πρώτο σταθμό της τριήμερης περιοδείας του σε Σερβία, ΠΓΔΜ και Κόσοβο....

Στο Βελιγράδι βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, πρώτο σταθμό της τριήμερης περιοδείας του σε Σερβία, ΠΓΔΜ και Κόσοβο.

Ο κ. Κοτζιάς, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του ομολόγου του και αντιπροέδρου της κυβέρνησης της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, θα έχει συνάντηση μαζί του, ενώ θα γίνει δεκτός και από τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών των δύο υπουργών Εξωτερικών, εκτός από τα διμερή και τα αμοιβαίου ενδιαφέροντος θέματα, θα βρεθούν οι εξελίξεις στην περιοχή με έμφαση στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, ενόψει και της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων τον Μάιο.

Μετά την κατ' ιδίαν συνάντηση των δύο ΥΠΕΞ και τις διευρυμένες διαβουλεύσεις των δύο αντιπροσωπειών οι κ.κ. Κοτζιάς και Ντάτσιτς θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου. 

Το απόγευμα, μετά το πέρας των συνομιλιών, ο κ. Κοτζιάς και η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσουν για την Αχρίδα όπου ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνάντηση με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ Νικόλα Ντιμιτρόφ.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ- ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση