GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Ένας τραυματίας, επτά προσαγωγές - ΦΩΤΟ

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, και όπως μεταδίδει ...

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, και όπως μεταδίδει το thestival.gr, στη συμπλοκή συμμετείχαν γύρω στα σαράντα άτομα Πακιστανικής υπηκοότητας, ενώ κάποια από τα οποία κρατούσαν λοστούς.

Ένα άτομο μεταφέρθηκε τραυματισμένο σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε επτά προσαγωγές. Ορισμένοι εξ αυτών εκτιμάται ότι δραστηριοποιούνται στο εμπόριο λαθραίων τσιγάρων και καπνικών προϊόντων.

Παράλληλα, εξετάζεται, δε, τα αίτια του επεισοδίου να οφείλονται σε μεταξύ τους διαφορές για τον έλεγχο σημείων πώλησης στην περιοχή γύρω από την αγορά "Καπάνι", όπου σημειώθηκε η συμπλοκή. Ανάλογο επεισόδιο είχε γίνει στο ίδιο σημείο και την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε φωτογραφίες από τη συμπλοκή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση