GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκατομμύρια μικροί Χριστοί σταυρώνονται καθημερινά...

Dimitris Mpolsevikos   Η σημερινή μέρα, Μ.Παρασκευή, ανεξάρτητα απ' το πόσους επηρεάζει στ' αλήθεια, ανεξάρτητα απ' το αν π...

Η σημερινή μέρα, Μ.Παρασκευή, ανεξάρτητα απ' το πόσους επηρεάζει στ' αλήθεια, ανεξάρτητα απ' το αν πιστεύει κανείς ή όχι, είναι το αποκορύφωμα εκείνης της χρονικής περιόδου που ταυτίζεται (πώς αλλιώς θα γινόταν??) με τους φτωχούς, με τους απόκληρους, με τους ριγμένους της ζωής και της εντελώς τυποποιημένης "εκκοσμίκευσης" που επιχειρεί αυτή η ρουφιάνα, θέτοντας εκτός ορίων όλους όσοι δεν μπορούν (ή δε θέλουν) ν΄ακολουθήσουν τους κανόνες.
Εκατομμύρια μικροί Χριστοί σταυρώνονται καθημερινα, προσπαθώντας να περπατήσουν σ' έναν κόσμο, σε μια κοινωνία που τους γίνεται ολοένα και περισσότερο ξένη και εχθρική.
Πολλοί απ' αυτούς, δεν έχουν καν το χρόνο να τα σκεφτούν αυτά, είναι καταπιασμένοι να τα φέρουν βόλτα, να εξασφαλίσουν το σιτηρέσιο, να μπορέσουν να κρατήσουν στη ζωή τους εαυτούς τους μα και τους δικούς τους.
Για όλους αυτούς είναι το Μεγαλοβδόμαδο, εδώ και αιώνες.
Ας ελπίσουμε, ας προσπαθήσουμε να είναι κάποτε και η Ανάσταση για όλους αυτούς.
Καλή Ανάσταση για όλους, και ιδιαίτερα γι''αυτούς που πιστεύουν πως δεν τη χρειάζονται.

Από τον αγαπημένο μου φίλο Γιωργο Βαλαμουτόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση