GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιούλια Σκριπάλ: Τα πρώτα λόγια μετά την δηλητηρίαση και το τηλεφώνημα στη Βικτώρια

Η Γιούλια Σκριπάλ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει ότι «συνήλθε πριν από μία εβδομάδα και είναι στην ευχάριστη θέση να πει ότ...

Η Γιούλια Σκριπάλ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει ότι «συνήλθε πριν από μία εβδομάδα και είναι στην ευχάριστη θέση να πει ότι ανακτά τις δυνάμεις της μέρα τη μέρα».

Η ανακοίνωση της κόρης του πρώην ρώσου διπλού πράκτορα, που δηλητηριάσθηκε τον περασμένο μήνα με νευροτοξικο παράγοντα δόθηκε στη δημοσιότητα από τη βρετανική αστυνομία.

«Είμαι βέβαιη πως αντιλαμβάνεστε ότι το όλο επεισόδιο μου έχει δημιουργήσει κάποια σύγχυση και ελπίζω ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τη δική μου και της οικογενείας μου κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσής μου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το τηλεφώνημα στη ξαδέλφη της Βικτώρια

Σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα η Γιούλια Σκριπάλ επικοινώνησε και με την ξαδέλφη της, Βικτώρια. Η Βικτώρια υποστήριξε ότι η Γιούλια της τηλεφώνησε και της είπε ότι όλα είναι καλά. Μάλιστα, όπως τόνισε, η Γιούλια της είπε ότι και ο πατέρας της είναι καλά και απλά ξεκουράζεται!

Η ίδια φέρεται να είπε επίσης ότι «η κατάσταση της υγείας μας είναι φυσιολογική, κανένας μας δεν έχει προβλήματα που να μην μπορούν αποκατασταθούν» και «σύντομα θα πάρω εξιτήριο».

Μάλιστα, η Βικτώρια Σκριπάλ υποστήριξε ότι έχει μαγνητοφωνημένη την συνομιλία τους που είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ. Πάντως, εντύπωση έχει προκαλέσει σε πολλούς το γεγονός ότι οι Αρχές επέτρεψαν στην Γιούλια να επικοινωνήσει με κάποιον δικό της άνθρωπο πριν καταθέσει.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση