GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δ. Καμμένος: Φαινόμενο η Αυλωνίτου, πάει να σκοτώσει τη συγκυβέρνηση - Τι απαντά στις διαρροές περί δυσαρέσκειας των ΑΝΕΛ - ΒΙΝΤΕΟ

"Η κ. Αυλωνίτου είναι φαινόμενο. Είναι ο συνδυασμός που σκοτώνει την λογική, αλλά πάει να σκοτώσει και τη συγκυβέρνηση αυτός ο συνδυ...

"Η κ. Αυλωνίτου είναι φαινόμενο. Είναι ο συνδυασμός που σκοτώνει την λογική, αλλά πάει να σκοτώσει και τη συγκυβέρνηση αυτός ο συνδυασμός", είπε μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, αναφερόμενος στον καβγά που είχε σε τηλεοπτικό πάνελ με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχολιάζοντας ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ, για το επεισόδιο με την Ελένη Αυλωνίτου, ο κ. Καμμένος είπε ότι εκείνος ήταν αμυνόμενος στον καβγά με την κ. Αυλωνίτου και ότι εκείνον θα έπρεπε να στηρίξει ο Τέρενς Κουίκ, δηλώνοντας πάντως πως πιστεύει ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών δεν έχει δει το βίντεο με την τηλεοπτική διαφωνία τους.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουίκ αναφερόμενος στο περιστατικό έγραψε στο Twitter: "Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές &απόψεις που δεν μας αξίζουν,όταν μάλιστα αλλιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων,σε σύσκεψη υπό τον Πάνο Καμμένο.Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου,αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή.Και δεν είμαι ο μόνος".
Σχετικά με τις αναφορές και τις διαρροές από την πλευρά των ΑΝΕΛ για δυσαρέσκεια του κόμματος έναντι του, ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι "αριστερή νομιμοφροσύνη από εμένα δεν θα πάρει κανείς". Ο αντιπρόεδρος της βουλής τόνισε ότι στηρίζει σθεναρά τη συγκυβέρνηση, προσθέτοντας ότι "εγώ έχω φτιάξει τους ΑΝΕΛ μαζί με τον Πάνο Καμμένο" και ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνα που καλλιεργούν πρακτικές οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τις εθνικές θέσεις.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επεσήμανε ότι δεν είχε προσφάτως ούτε σχεδιάζει κάποια επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο, συμπληρώνοντας ότι "αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν να μας προκαλούν".
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και Αντιπρόεδρος της Βουλής είπε ακόμη ότι είναι θύμα bullying από χρήστες του διαδικτύου που τον στοχοποίησαν για τις θέσεις του, με ορισμένους να αναφέρουν ακόμη και ότι έχει χρηματιστεί για να τηρεί συγκεκριμένη στάση έναντι των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Καμμένος είπε επίσης ότι ουσιαστικά επιτίθενται στον ίδιο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν μπορούν να εκφράσουν ευθέως τις διαφωνίες τους.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση