GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πέτρος Κόκκαλης απαντά στα σενάρια περί υποψηφιότητάς του με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Απάντηση σε δημοσίευμα που αναφέρει ότι έχει δεχθεί πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, έδωσε ο Πέτρος Κόκκαλ...

Απάντηση σε δημοσίευμα που αναφέρει ότι έχει δεχθεί πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, έδωσε ο Πέτρος Κόκκαλης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον "Φιλελεύθερο", ο κ. Κόκκαλης δέχθηκε πρόταση απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές τον Μάιο του 2019.
Ο πρώην αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και γιος του Πέτρου Κόκκαλη, απάντησε μέσω Facebook, κάνοντας chek-in από το Μπαχρέιν όπου βρίσκεται.
"Cost of a phone call = 0,05 cents > Value of information published @φιλελευθερος" έγραψε ο Πέτρος Κόκκαλης, διαψεύδοντας εμμέσως πλην σαφώς το δημοσίευμα.
Δηλαδή, η αξία της πληροφορίας που δημοσιεύεται είναι μικρότερη ακόμη από το κόστος ενός τηλεφωνήματος το οποίο είναι στα 5 cents.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση