GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων - Έκτακτα δρομολόγια σε ΚΤΕΛ - Αυξημένη πληρότητα στις πτήσεις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα με την κίνηση στους σταθμούς των ΚΤΕΛ να είναι αυξημένη. Είναι χαρακτηριστικ...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα με την κίνηση στους σταθμούς των ΚΤΕΛ να είναι αυξημένη.
Είναι χαρακτηριστικό πως για σήμερα, Μ. Παρασκευή, από τον σταθμό του Κηφισού έχουν προγραμματιστεί περισσότερα από 325 δρομολόγια, 100 εκ των οποίων έκτακτα.
Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Σοφοκλής Φάτσιος και σήμερα και χθες εκτός από τα κανονικά δρομολόγια προστέθηκαν και έκτακτα προκειμένου να καλυφθεί η έξοδος των εκδρομέων. Αυξημένη παρατηρείται και φέτος η αεροπορική κίνηση με τις πτήσεις να είναι ενισχυμένες κατά περίπου στο 10% στο σύνολό τους, στοιχεία που δείχνουν ότι υπάρχουν και πολύ υψηλές πληρότητες.
Σε ότι αφορά στην κίνηση στο «Ελ. Βενιζέλος», από χθες Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Τετάρτη του Πάσχα έχουν προγραμματιστεί περίπου 3370 δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού.
Ειδικότερα για σήμερα 502 πτήσεις είναι προγραμματισμένες έναντι 474 που ήταν πέρυσι.
Τέλος, σε ότι αφορά τις μετακινήσεις με τα τρένα, ήδη η ΤΡΑΙΝΟΣΕ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας προχώρησε στην αύξηση της χωρητικότητας των αμαξοστοιχιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, που μεταβαίνουν σε διάφορους προορισμούς για να περάσουν τις διακοπές.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση