GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδιευκρίνιστη η αιτία θανάτου του βρέφους που βρέθηκε σε ακάλυπτο στη Νέα Σμύρνη- Τι εκτιμά ο ιατροδικαστής

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία- νεκροτομή στη σορό του νεογέννητου βρέφους που βρέθηκε νεκρό με τον ομφάλιο λώρο, το Σάββατο, σε ακάλυπτο...

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία- νεκροτομή στη σορό του νεογέννητου βρέφους που βρέθηκε νεκρό με τον ομφάλιο λώρο, το Σάββατο, σε ακάλυπτο χώρο συγκροτήματος πολυκατοικιών στην Νέα Σμύρνη στην οδό Πριγκηποννήσων.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η αιτία που προκάλεσε τον θάνατό του, παραμένει αδιευκρίνιστη ωστόσο, δεν αποκλείεται να προκλήθηκε από παθολογικά αίτια εξαιτίας της εγκατάλειψής του καθώς, η ώρα θανάτου ορίζεται περίπου 12 ώρες πριν εντοπιστεί. Δεν υπάρχουν σημάδια κακοποίησης, ούτε κακώσεις στο κορμάκι του, ενώ ο θάνατός του δεν προήλθε από πνιγμό.

Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία δεν αποκλείεται να ρίξουν φως στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για τον εντοπισμό εκείνων που το εγκατέλειψαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση