GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχηγός κυπριακής αστυνομίας: Πρωτοφανής η δολοφονία του ζευγαριού στον Στρόβολο

Πρωτοφανή υπόθεση για τα κυπριακά δεδομένα χαρακτήρισε την αποτρόπαια δολοφονία του ζευγαριού στον Στρόβολο ο Αρχηγός της Αστυνομί...

Πρωτοφανή υπόθεση για τα κυπριακά δεδομένα χαρακτήρισε την αποτρόπαια δολοφονία του ζευγαριού στον Στρόβολο ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Πρόκειται για μια «πολύ δύσκολη υπόθεση, που συνέβη κάτω από πολύ ιδιάζουσες συνθήκες», είπε.

Ο κ. Χρυσοστόμου, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Δύναμης και ομάδα ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση, επισκέφθηκε τον τόπο του εγκλήματος, όπου έτυχε ενημέρωσης για την πορεία των ερευνών.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και διαβεβαίωσε πως «καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για εξιχνίαση» της υπόθεσης, προσθέτοντας πως «γι’ αυτό το λόγο έχουμε μεριμνήσει να έχουμε στη διάθεσή μας όλη την αναγκαία εμπειρογνωμοσύνη, τόσο σε ανακριτικό, όσο και σε επιστημονικό επίπεδο».

Ο Αρχηγός Αστυνομίας της Κύπρου σημείωσε επίσης ότι αναμένεται να ληφθεί κατάθεση από τον ανήλικο γιο του άτυχου ζεύγους «αφού ολοκληρωθεί όλο το έργο και αφού συλλεχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία».

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή

Το βράδυ του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή που διενήργησε στις σορούς των θυμάτων η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, παρουσία των ιατροδικαστών Ελένης Αντωνίου και Μάριου Ματσάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση