GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί διαπλοκής... προ ΣΥΡΙΖΑ και μετά ΣΥΡΙΖΑ!

Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης    Περί διαπλοκής... προ ΣΥΡΙΖΑ και μετά ΣΥΡΙΖΑ... Πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας, είχε κάν...

Περί διαπλοκής... προ ΣΥΡΙΖΑ και μετά ΣΥΡΙΖΑ...
Πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας, είχε κάνει σημαία την διαπλοκή, την είχε μάλιστα ονοματολογήσει.
Με αφορμή ένα δημοσίευμα στον σημερινό "Φιλελεύθερο" που γράφει ότι ο υιός Κόκκαλη ετοιμάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωκοινοβούλιο, κάνω μια αφελή απογραφή για το τι ονόμαζε διαπλοκή ο ΣΥΡΙΖΑ και που βρίσκονται σήμερα οι σημαίες της διαπλοκής και προκαλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να μας πληροφορήσει ποιες είναι οι σημερινές σχέσεις μαζί τους.
Δεν αναφέρομαι στην Γιάννα Αγγελοπούλου κ.λ.π που είναι γνωστές οι σχέσεις τους.
Ονόματα λοιπόν, Κόκκαλης Siemens, Κοπελούζος, Μπόμπολας, Μελισανίδης, Κουρής και διάφοροι άλλοι από τον χώρο της ενέργειας, των προμηθειών και των δημοσίων έργων.
Δεν αναφέρομαι στον Μαρινάκη, διότι προ εκλογών του 2015 δεν τον κατονόμαζε ως διαπλεκόμενο, τον αγνοούσε, τον ανακάλυψε και τον περιποιείται δεόντως μόλις απέκτησε ΤΑ ΝΕΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ.
Έχομε και τα κανάλια της διαπλοκής και απλώς τα καταγράφω, για να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ τι ρόλο παίζουν σήμερα, αν είναι ντουντούκες της διαπλοκής και πια απ αυτά είναι ντουντούκες του ΣΥΡΙΖΑ , ας τα πούμε λοιπόν κι αυτά...
MΕGA, ANT1, SKY, STAR, EΨΙΛΟΝ, ΚΟΝΤΡΑ, ALPHA και διάφορα περιφερικά κανάλια.
Υπάρχουν και οι εφημερίδες της διαπλοκής, που και γι αυτες ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σύρει τα μύρια όσα...
Εγώ λοιπόν, ο αφελής Έλλην πολίτης, θέτω ένα ερώτημα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα: ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις τους με αυτούς που κατήγγειλαν ως φορείς της διαπλοκής και της διαφθοράς; εννοώ βέβαια από τον χώρο της οικονομίας και τον χώρο των Μ.Μ.Ε, η απάντηση βέβαια με ονόματα.
Τον ίδιο αφελή προβληματισμό θέτω και σε κάθε πολίτη, που πρέπει να προβληματιστεί με το τι γίνεται σήμερα στον τέταρτο χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Μην ξεχνάμε ότι ο εκλογικός κύκλος κλείνει εκεί που κρίνονται λόγια και πράξεις κι είναι η τετραετία π.χ
Πως βλέπει τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ με την περίφημη διαπλοκή;
Έχουν κτυπηθεί και κοπεί τα πλοκάμια;
Έχουν πληρώσει κάποιοι, έχουν μπει φυλακή;
Γύρισαν πίσω χρήματα;
Έχουν παύσει να παίζουν ρόλο επιχειρήσεις όπως π.χ η Siemens και γενικότερα ποια είναι η αίσθηση της κοινωνίας σε θέματα διαφάνειας, κράτους δίκαιου, σωστής ενημέρωσης, σωστής διακυβέρνησης και βέβαια όχι με το γνωστό μοτίβο το ίδιο κάνανε και οι προηγούμενοι...
Κατά Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ αυτά που κάνανε οι προηγούμενοι κατέστρεψαν την χώρα, άρα με την παραδοχή ότι τα ίδια κάνανε κι οι προηγούμενοι και κατέστρεψαν την χώρα, ουσιαστικά ομολογούν, δέχονται, ότι και οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι συνεχίζουν να καταστρέφουν την χώρα.
Και ένα ερώτημα προς όλους...
Ποια είναι η αίσθηση της κοινωνίας από την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;
Είναι καλλίτερη; πιο δημοκρατική; πιο διαφανής; ποιο δίκαιη;
Είναι συνεπής στις υποσχέσεις της;
Έχει πει λιγότερα η περισσότερα ψέματα;
Ποια είναι η εικόνα που έχει η κοινωνία για τα θέματα που έθιξα;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση