GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκινεί η εξομολόγηση γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας: Δίνω μάχη με τον καρκίνο

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποκάλυψε σε συνέντευξή της γνωστή τραγουδίστρια. Ο λόγος για τη Φιλιώ Πυργάκη , η οπ...

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποκάλυψε σε συνέντευξή της γνωστή τραγουδίστρια.

Ο λόγος για τη Φιλιώ Πυργάκη, η οποία εξομολογήθηκε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso.

«Πολεμάω με τον καρκίνο. Όχι, δεν την κρύβω την αρρώστια μου. Και θέλω να στείλω ένα μήνυμα μέσα από τη συνέντευξη αυτή σε όσους νοσούν από καρκίνο: Να μην το βάλουν κάτω, να παλέψουν και να έχουν αισιοδοξία. Δεν τον φοβάμαι τον καρκίνο. Τον πολέμησα, τον πολεμάω και θα τον πολεμήσω. Και θέλω να στείλω και ένα μήνυμα σε όλους τους καρκινοπαθείς: Να μην το βάλει κανένας κάτω. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και αισιόδοξοι, και να χαμογελάμε», είπε η Φιλιώ Πυργάκη.

Πώς ένιωσε όμως όταν της ανακοίνωσαν ότι είναι άρρωστη; Κομπιάζει. «Όταν μου το πρωτοείπαν οι γιατροί, στεναχωρήθηκα, αγχώθηκα, δεν ήξερα τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Το πρωί έκανα τις χημειοθεραπείες και το βράδυ πήγαινα και τραγουδούσα. Τόσο πολύ ήθελα να τον νικήσω. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, δυστυχώς κατέρρεα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση