GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σειρηνάκης κάλεσε τον... Τραμπ στα ελληνικά "Όσκαρ" πορνό

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης καλεί τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στα "Όσκαρ" της βιομηχανίας του πορνό, που θα απονεμηθούν για πρ...

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης καλεί τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στα "Όσκαρ" της βιομηχανίας του πορνό, που θα απονεμηθούν για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους.
Σύμφωνα με την Espresso, ο εμπνευστής των Sirina International Erotic Awards, όπως είναι η ονομασία της διεθνούς ερωτικής διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Tae Kwon Do, έστειλε πρόσκληση στον Αμερικανό Πρόεδρο.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Έλληνας σκηνοθέτης και παραγωγός δεν καλεί απλά τον Ντοναλντ Τραμπ στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τη διοργάνωση αλλά ζητά να τον τιμήσει κιόλας με ειδικό τρόπαιο ως τον "πιο ερωτικό πρόεδρο του πλανήτη".
Η ηλεκτρονική πρόσκληση με την ιδιόχειρη υπογραφή του Δημήτρη Σειρηνάκη εστάλη στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από τον Λευκό Οίκο, ωστόσο υπάρχει ακόμα χρόνος για να επιβεβαιώσει ή όχι την παρουσία του.
Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση