GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με Ρώσους βουλευτές συναντήθηκε ο Άσαντ – Ευδιάθετος ο Σύρος πρόεδρος

Με ομάδα Ρώσων βουλευτών συναντήθηκε ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ. Όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων ο Άσαντ είπε στους...

Με ομάδα Ρώσων βουλευτών συναντήθηκε ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ. Όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων ο Άσαντ είπε στους βουλευτές ότι οι πυραυλικές επιθέσεις της Δύσης κατά της χώρας του, ήταν μια εχθρική πράξη.
Τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα τους βουλευτές, μεταδίδουν ότι ο πρόεδρος Άσαντ είχε “καλή διάθεση” ενώ σχολίασε θετικά τις επιδόσεις των αντιαεροπορικών συστημάτων της σοβιετικής περιόδου, που χρησιμοποιήθηκαν από την Συρία προκειμένου ν’ αναχαιτιστούν τα πυραυλικά πλήγματα της Δύσης.
Η περαιτέρω διάθεση ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων δεν συζητήθηκε, σύμφωνα με τις αναφορές των ρωσικών ειδησεογραφικών πρακτορείων, ενώ ο Άσαντ αποδέχτηκε πρόσκληση να επισκεφτεί την σιβηρική περιοχή της Χαντιμανσίας στην Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση