GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Μετ΄ εμποδίων επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα...

Με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, σύμφωνα με ...

Με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, σύμφωνα με την Τροχαία, ενώ αυξημένη, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, είναι η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας.
Η Τροχαία συνιστά υπομονή στους οδηγούς, κυρίως στο τμήμα της εθνικής οδού από την Κόρινθο μέχρι την Ελευσίνα και ειδικότερα στα διόδια Καλαμακίου και Ελευσίνας, όπου παρατηρείται ανάσχεση της κυκλοφορίας.
Στην εθνική Αθηνών- Λαμίας αυξημένη αλλά με συνεχή ροή είναι η κυκλοφορία στα διόδια Αφιδνών.
Στο υπόλοιπο εθνικό δίκτυο, σύμφωνα με την Τροχαία, αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών- Πατρών, στα διόδια του Ρίου και του Ζευγολατιού, καθώς επίσης στη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου.
Ελαφρώς αυξημένη είναι η κίνηση στην εθνική οδό Κορίνθου- Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Κόρινθο και στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων στον κόμβο Αμφιλοχίας.
Από τις 06.00 μέχρι τις 18.00, είχαν περάσει προς Αθήνα, περίπου 51.000 αυτοκίνητα από την εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου και περίπου 41.000 αυτοκίνητα από την εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 22.00 απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών, ενώ η απαγόρευση θα ισχύσει και αύριο, από τις 12 το μεσημέρι, έως τις 10 το βράδυ.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση