GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ οι συνδικαλιστές! ΙΔΟΥ ο τρόπος για να μην πωληθούν οι λιγνιτικές μονάδες..

Fotis Kollias Σήμερα λειτουργούν 11 μονάδες της ΔΕΗ (8 λιγνιτικές και 3 φυσικού αερίου!), λες και έχουμε καύσωνα, ώστε να μπορούν να κλ...

Σήμερα λειτουργούν 11 μονάδες της ΔΕΗ (8 λιγνιτικές και 3 φυσικού αερίου!), λες και έχουμε καύσωνα, ώστε να μπορούν να κλείσουν και κάποιες οι αγωνιστές της ΓΕΝΟΠ! Το Πάσχα λειτουργούσαν μόνο 5 μονάδες της ΔΕΗ αλλά τότε δε χρειάζονταν επίδειξη αγώνα.
Από τις ιδιωτικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας δουλεύουν μόνο δύο, ενώ και τα υδροηλεκτρικά είναι ανενεργά. Δίνεται αγώνας για να μην πωληθούν οι λιγνιτικές μονάδες λέμε! Στα χαρτιά.
Κάποιοι λένε πως αν ήθελαν να δώσουν αγώνα οι συνδικαλιστές, αντί να συμφωνούν με τη διοίκηση το άνοιγμα όλων των μονάδων ώστε να κλείσουν μερικές για το θεαθήναι, θα μπορούσαν να μπλοκάρουν τα υδροηλεκτρικά στο Καστράκι και στη Σφηκιά ώστε να μη μπορούν να λειτουργήσουν τα συγκροτήματα Αχελώου και Αλιάκμονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση