GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρόεδρος της Ρόμα βούτηξε στο σιντριβάνι για το γκολ του Μανωλά - ΒΙΝΤΕΟ

Ανεπανάληπτες στιγμές καταγράφηκαν το βράδυ της Τρίτης μετά την πρόκριση της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα στους ημιτελικούς του Τσάμπι...

Ανεπανάληπτες στιγμές καταγράφηκαν το βράδυ της Τρίτης μετά την πρόκριση της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμη και ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα δεν συγκρατήθηκε και δεν δίστασε να βουτήξει σε σιντριβάνι στην Πιάτσα ντελ Πόπολο, λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, για να εκφράσει τη χαρά του για το 3-0 που επετεύχθη από τον Κώστα Μανωλά. Την ίδια ώρα οι οπαδοί της Ρόμα φώναζαν συνθήματα και ρυθμικά το όνομα του.

Η κίνηση του ωστόσο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με πολλούς να κάνουν λόγο για «απερίσκεπτη πράξη», καθώς οι δημοτικές αρχές τιμωρούν όσους βουτούν στα ιστορικά σιντριβάνια της πόλης, με πρόστιμο 500 ευρώ.

Ο Παλότα τηλεφώνησε στη δήμαρχο της Ρώμης και ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του, ενώ της δήλωσε ότι θα πληρώσει όποιο πρόστιμο του επιβληθεί και με το παραπάνω μάλιστα.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση