GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπίρτζης: Η ΝΔ ό,τι δεν ήταν για ιδιωτικοποίηση, το απαξίωσε - ΒΙΝΤΕΟ

"Θα πάμε μέχρι τέλους με τον Πάνο Καμμένο γιατί είναι μια έντιμη και ειλικρινής συνεργασία. Όταν υπάρχουν καθαρές σχέσεις σε μια συν...

"Θα πάμε μέχρι τέλους με τον Πάνο Καμμένο γιατί είναι μια έντιμη και ειλικρινής συνεργασία. Όταν υπάρχουν καθαρές σχέσεις σε μια συνεργασία μπορείς να πας και να ξεπεράσεις προβλήματα ή διαφωνίες" δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.
"Μαζί μου τα βάζουν για ότι συμβαίνει από τη ΝΔ. Τι συνέβη όμως πραγματικά με την ΕΥΑΘ στη Θεσσαλονίκη, υπήρχε η πάγια τακτική της ΝΔ να γίνονται έργα σε οργανισμούς, που είχαν στον σχεδιασμό τους να ιδιωτικοποιήσουν. Ένας από αυτούς τους οργανισμούς ήταν και η ΕΥΑΘ. Όταν βγήκε η απόφαση του ΣτΕ, το έργο απεντάχθηκε από τη ΝΔ. Συγκεκριμένα είχε γίνει ένας διαγωνισμός το 2012, ακυρώθηκε το αποτέλεσμα του επί υπουργίας Στ. Καλογιάννη. Όταν αναλάβαμε τη διακυβέρνηση βρήκαμε ένα θεωρητικό έργο, μέχρι να αναλάβει το 2016 η νέα διοίκηση υπήρχε μια καθυστέρηση και το 2017 βρήκε ο διαγωνισμός" ανέφερε.
"Καλό είναι η ΝΔ να προσπαθεί να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα, αλλά εδώ έχουμε οργανισμούς, υποδομές που έχουν απαξιωθεί όλα αυτά τα χρόνια. Σε μια σειρά υποδομών είχε κανονίσει η ΝΔ να γίνουν εργασίες για να ιδιωτικοποιηθούν. Ό,τι δεν ήταν για ιδιωτικοποίηση, το σύνολο του δημόσιου τομέα, το απαξίωσε, το παρέδωσε χωρίς προσωπικό, χωρίς τον αναγκαίο προγραμματισμό" συμπλήρωσε.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση