GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισόβια στον Πίτερ Μάντσεν για τη δολοφονία της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ισόβια καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Σoυηδής δημοσιογράφου Κιμ Βαλ μέσα στο υποβρύχιο του τον Αύγουστο του 2017 ανοικτά της Δανία...

Σε ισόβια καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Σoυηδής δημοσιογράφου Κιμ Βαλ μέσα στο υποβρύχιο του τον Αύγουστο του 2017 ανοικτά της Δανίας, ο Δανός εφευρέτης Πίτερ Μάντσεν.
Ο Μάντσεν, ο οποίος είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί μετά την εξαφάνιση της νεαρής δημοσιογράφου υπό περίεργες συνθήκες, ομολόγησε ότι διαμέλισε το πτώμα της και πέταξε τα μέλη της στη θάλασσα, αλλά διαψεύδει ότι τη σκότωσε. Η δίκη του θα ξεκινήσει στις 8 Μαρτίου. Κατηγορείται για φόνο, βεβήλωση πτώματος και σεξουαλική επίθεση, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισαγγελία που αναμένεται να ζητήσει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η 30χρονη ανεξάρτητη δημοσιογράφος, η οποία έκανε έρευνα για ένα άρθρο σχετικά με τον επιχειρηματία και αεροναυπηγό, αγνοείτο αφού την πήρε μαζί του για ένα ταξίδι με το υποβρύχιό του, μήκους 17 μέτρων.

Πηγή: BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση