GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ξαφνικά ο (πρώην δήμαρχος Ζωγράφου) Κώστας Καλλίρης

Harris Kodopoulos λυπημένος. Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Ζωγράφου Κώστας Καλλίρης Ένα από τα καλύτερα παιδιά της γενιάς...

Harris Kodopoulos λυπημένος.
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Ζωγράφου Κώστας Καλλίρης
Ένα από τα καλύτερα παιδιά της γενιάς του, ο γιατρός και δήμαρχος Ζωγράφου (2010-2014) Κώστας Καλλίρης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του, σήμερα το πρωί.
Ο Κώστας εκτός από εξαίρετος επαγγελματίας υπήρξε για δεκαετίες ένας συνεπής και ρομαντικός αγωνιστής της Κεντροαριστεράς καθώς είχε στρατευθεί από τα φοιτητικά του χρόνια, δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, στην υπόθεση της κοινωνικής και πολιτικής αλλαγής.
Οργανωμένος από την αρχή στο ΠΑΣΟΚ υπηρέτησε από διάφορες θέσεις τις ιδέες και τις αξίες της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της ισότητας, της εθνικής ανεξαρτησίας και του σοσιαλισμού.
Η είδηση του χαμού του σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, φίλους, συντρόφους και δημότες του Ζωγράφου όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός λόγω του έργου που πρόσφερε στην κοινωνία τόσο ως αιρετός άρχων όσο και ως γιατρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση