GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΧΑ με Σκουπίδια στον Πειραιά!

ΠΑΣΧΑ με Σκουπίδια στον Πειραιά – Επιτάφιος ανάμεσα σε ξεχειλισμένους κάδους – Ανύπαρκτη η Δημοτική Αρχή (ΦΩΤΟ) Μέσα στα σκουπίδια κάνου...

ΠΑΣΧΑ με Σκουπίδια στον Πειραιά – Επιτάφιος ανάμεσα σε ξεχειλισμένους κάδους – Ανύπαρκτη η Δημοτική Αρχή (ΦΩΤΟ)
Μέσα στα σκουπίδια κάνουν Πάσχα οι γειτονιές του Πειραιά – «Εξαφανισμένοι» Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι – Εικόνες ΣΟΚ με τον Επιτάφιο και τον Εσταυρωμένο να περνούν ανάμεσα στους ξεχειλισμένους κάδους και τους πιστούς να κλείνουν τη μύτη τους – Επιστροφή στην εποχή Φασούλα!

Πρωτόγνωρες εικόνες για τις γειτονιές του Πειραιά έπειτα από αρκετά χρόνια!
Οι αρμόδιοι-αναρμόδιοι της Δημοτικής Αρχής Μώραλη, φρόντισαν να διατηρήσουν καθαρούς μόνο τους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, ενώ οι γειτονιές πνίγηκαν στο σκουπίδι.

Χαρακτηριστικές εικόνες από γειτονιές του Πειραιά εξασφάλισε το Piraeus Press, όπου ο Επιτάφιος του Χριστού διέρχεται ανάμεσα από ξεχειλισμένους κάδους σκουπιδιών.
Χιλιάδες πιστοί κοιτάζουν με απορία την εξευτελιστική εικόνα και κλείνουν τη μύτη τους.
Δυστυχώς, ο Πειραιάς ξαναζεί εποχές Παναγιώτη Φασούλα, τότε που όλα κινούνταν στον αυτόματο πιλότο!

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και δε χρειάζεται παράθεση αναλυτικότερου ρεπορτάζ.
Έντονα παράπονα έφτασαν στο Piraeus Press από Μανιάτικα, Φάληρο, Καλλίπολη, Παλιά Κοκκινιά, Ταμπούρια και αρκετές ακόμα περιοχές εντός των Ορίων του Δήμου Πειραιά.
Αναμένουμε την αντίδραση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με ενδιαφέρον.
Αυτή η εικόνα παρακμής και αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής Μώραλη θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό των Πειραιωτών και όπως έχει δείξει η ιστορία, είναι πολύ πιθανό να τον οδηγήσει και στην «πολιτική του καταδίκη», όπως έγινε και παλαιότερα με αρκετούς προκατόχους του.


http://piraeuspress.gr/piraeus/dimos-peiraia/199029/pascha-me-skoupidia-ston-pirea-epitafios-anamesa-se-xechilismenous-kadous-anyparkti-i-dimotiki-archi-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση