GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάουρα Νάργες: Δεν είναι πλάκα να λένε ότι έχω σχέση με τον Κοκκινάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από λίγες ημέρες η Λάουρα Νάργες θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται και γράφονται στο twitter, για τη σχέση που ...

Πριν από λίγες ημέρες η Λάουρα Νάργες θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται και γράφονται στο twitter, για τη σχέση που έχει με τον πρώην συμπαίκτη της στο Survivor, Κώστα Κοκκινάκη.

Για να προστατεύσει τη σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο, είχε δημοσιεύει δύο εικόνες και είχε στείλει ένα μήνυμα ξεκαθαρίζονταςπως δεν «τρέχει» απολύτως τίποτα με τον Κώστα Κοκκινάκη.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day μίλησε για τις πρόσφατες αναρτήσεις της: «Είχε ξεκινήσει πριν κάνα δίμηνο μια πλάκα. Μία φορά πλάκα, δύο φορές πλάκα, τρεις φορές πλάκα. Κάποια στιγμή έπρεπε να με υπερασπιστώ! Όχι μόνο για μένα αλλά κυρίως για τον άνθρωπο μου. Γιατί επηρεάζει και εκείνον. Και κάποια στιγμή έπρεπε να πατήσω πολύ απλά πόδι σε όλα αυτά τα αρνητικά πράγματα που συμβαίνουν. Ο Κώστας είναι γενικά λίγο πιο χαλαρός, νομίζω το ξέρετε».

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση