GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούλευμα-καταπέλτης για τους κατηγορούμενους της δολοφονίας του Αμερικανού τουρίστα στη Ζάκυνθο - ΒΙΝΤΕΟ

Τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ζακύνθου εξέτασαν με μεγάλη προσοχή το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, που δείχνει κ...

Τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ζακύνθου εξέτασαν με μεγάλη προσοχή το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, που δείχνει καρέ-καρέ τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 22χρονου Μπακαρί Χέντερσον στον Λαγανά Ζακύνθου, προκειμένου να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Τη νύχτα της 7ης Ιουλίου του 2017 ο Χέντερσον διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο του Λαγανά. Εκεί διαπληκτίστηκε με μία παρέα Σέρβων. Πολύ γρήγορα τα πνεύματα άναψαν και ο 22χρονος Αμερικανός έτρεξε να ξεφύγει. Η παρέα των Σέρβων, όπως περιγράφεται στο δικαστικό βούλευμα, τον κυνήγησε και λίγα μέτρα μακριά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Ο ένας από τους επιτιθέμενους συνέχισε να τον χτυπά με τη σιδερογροθιά, ακόμα κι όταν ήταν στο έδαφος.

Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν εννέα από τους επιτιθέμενους και να συλλάβουν επτά από αυτούς, οι οποίοι και κρατούνται. Ένας παραμένει άγνωστος. Είναι περίπου 20 ετών, με ύψος 1,80μ., καστανά μαλλιά και φορούσε λευκή μπλούζα και τζιν βερμούδα.

Από τους εννέα, έξι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, δύο της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ένας της συνέργειας σε ανθρωποκτονία.

Οι δικαστές ζητούν να παραμείνουν προφυλακιστέοι οι συλληφθέντες.

Πηγή ρεπορτάζ: ant1news.gr

Δείτε το βίντεο από τον ANT1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση