GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ! Γιατί στηρίζω την... "επάρατο δεξιά" του Κυριάκου Μητσοτάκη

Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου-Σουλαδάκη   Επειδή πολλοί ξεμασκαρωθήκανε, όμως εγώ ούτε που ν ακούσω και πάλι Τσίπρα στην εξουσία, συντάσσομαι ...

Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου-Σουλαδάκη 
Επειδή πολλοί ξεμασκαρωθήκανε, όμως εγώ ούτε που ν ακούσω και πάλι Τσίπρα στην εξουσία, συντάσσομαι και στηρίζω την... "επάρατο δεξιά" του Κυριάκου Μητσοτάκη, εσείς οι αποδέλοιποι κρατήστε τα μπόσικα του Τσίπρα, εγώ δεν του χαρίζω την ψήφο μου και σε κανέναν που θα παίξει την τύχη της χώρας κορώνα γράμματα !!!
Τελεία και παύλα και καθαρές κουβέντες, εμένα τα " ήξεις αφήξεις ου..." ποτέ δεν μ άρεσαν!!!

5 σχόλια

  1. Δημήτρης Κλ.11 Απρ 2018, 12:39:00 π.μ.

    Δυστυχώς κα Σουλαδάκη έχετε δίκιο!
    Το να ξεσκονίζεις, χάριν κάποιου μερίδιου εξουσίας, την Τσιπραίικη αλητεία του ψεύδους και της απάτης, είναι χυδαίο και απεχθές, αλλά και προσβλητικό της μνήμης του αείμνηστου ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, χάρις στην ακτινοβολία του οποίου, υπάρχουν ακόμη αυτά τα σκύβαλα.
    Χαρακτηριστική έμεινε η φράση του μακαρίτη Γ. Κατσιφάρα: «Αν δεν ήταν ο Ανδρέας, δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας»!
    Και το κατάντημα φαίνεται, εκτός των μυρίων άλλων, και από την έλλειψη στοιχειώδους σοβαρότητας, στην πρόσφατη «διοργάνωση» 3ήμερου «Συνεδρίου» που όμως έληξε τη 2η ημέρα (!!!) και ΔΕΝ είχε καν πρόγραμμα! Κανείς δεν γνώριζε ποιός και πότε θα μιλήσει!
    Είναι κρίμα η διάψευση των ελπίδων του μη προνομιούχου λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχδις ενημερωθεί.Δεν ήσουν στο Συνέδριο.Καλύτερα να μη μιλάς λοιπόν !!

      Διαγραφή
  2. Κυρία Σουλαδάκη, γνωρίζετε οτι την ρητορική, οτι δήθεν το Κίνημα Αλλαγής ξεσκονίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, προέρχεται από τον απόλυτα ανέντιμο Κυριάκο Μητσοτάκη;;;
    Ανέντιμο, διότι γνωρίζει καλώς οτι η Φώφη Γεννηματά κατόρθωσε να απαλλαγεί από τον "ασφυκτικό εναγκαλισμό" του συκοφάντη ζηλόφθονα δολοπλόκου Βενιζέλου, που τόση ζημιά έκανε στο Κίνημα γενικά, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ και στην χώρα, και στήριξε την πολιτική Παπανδρέου. Παρ'όλα αυτά εξακολούθησε ο Κυριάκος να μιλάει για το κατάπτυστο, προπαγανδιστικό, συκοφαντικό, αποκομμένο "λεφτά υπάρχουν" και ότι δήθεν ο Παπανδρέου μας έβαλε στο ΔΝΤ. Ο Κυριάκος γνωρίζει οτι το ΔΝΤ, λόγω του καταστατικού του, δεν είχε την δυνατότητα δανειοδότησης μας, διότι το χρέος μας δεν ήταν βιώσιμο! Γνωρίζει επίσης οτι αυτό το απαίτησε η Μέρκελ, στην προσπάθεια της να πείσει τις χώρες της ΟΝΕ να εγκρίνουν το δάνειο - μαμούθ των 110 δις €, (80 δις από Ε.Ε. και 30 δις από το ΔΝΤ).
    Όσο για το περίφημο "λεφτά υπάρχουν" εκείνο που ενόχλησε την ΝΔ και φυσικά και τον Κυριάκο, ήταν οτι ο Παπανδρέου στην περίφημη συνέντευξη τύπου στην Έκθεση Θεσσαλονίκης του 2009, και σε απάντηση στην ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, είπε μεταξύ των άλλων "...ΔΙΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, υπάρχουν τεράστιες σπατάλες, πελατειακής φύσης, σας δίνω παραδείγματα, υπάρχουν σπατάλες όταν έχουμε 31 δισεκατομμύρια ανείσπρακτους φόρους, σας λέω ένα μικρό παράδειγμα, εάν ένα ποσοστό από αυτούς τους ανείσπρακτους φόρους τους εισπράξουμε θα έχουμε τεράστια έσοδα, τεράστια οικονομία, νοικοκύρεμα. Έχουμε χαριστικές πράξεις, όπως ασφαλιστικές εισφορές στις Τράπεζες που έφτασαν στα 5 δισεκατομμύρια, έχουμε ένα φορολογικό σύστημα που χαρίζει ένα δισεκατομμύρια Ευρώ τον χρόνο σε μεγαλομετόχους, έχουμε πάνω από 400 επιτροπές τις οποίες δημιούργησε τα τελευταία χρόνια αυτή η κυβέρνηση που κάποιοι υπολογίζουν ότι μπορεί να έχει κοστίσει στον Ελληνικό λαό δύο δισεκατομμύρια Ευρώ, διάφοροι κομματικοί παράγοντες που παίρνουν μισθούς σε διάφορες επιτροπές που δεν έχουνε καμία μα καμία δουλειά. Έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις όταν μας μιλάει η κυβέρνηση για το πάγωμα των προσλήψεων. Δείγμα αναξιοπιστίας και υποκρισίας. Αν λοιπόν το ένα σκέλος είναι να σταματήσουμε αυτές τις σπατάλες και εκεί πρέπει να συγκρουστούμε και με συμφέροντα, όπως παραδείγματος χάρη με τα νοσοκομεία, με τους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται μάλλον τα νοσοκομεία. Από ένα δις χρέη, έξη δις χρέη. Ο ΟΟΣΑ έχει ονομάσει τα Νοσοκομεία μας άνδρο διαφθοράς, το ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα λέει ότι λειτουργούν με τριάντα τοις εκατό πάνω του κόστους απ’ότι θα χρειαζότανε τα νοσοκομεία τα δικά μας. Απ’ την άλλη πλευρά τα έσοδα, έχουμε προτείνει χθες ανέλυσα ένα φορολογικό σύστημα που είναι κατ’ αρχήν δίκαιο, είναι δίκαιο και θα μας φέρει έσοδα, θα μας φέρει περισσότερα έσοδα. Με τη δέσμευση, ΟΧΙ ΝΕΑ ΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ, τους ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ, ΝΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΜΈΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ. Πιστεύω με αυτές τις δύο πλευρές έχουμε ρεαλιστικό πρόγραμμα και πρόγραμμα που αποδεικνύει ότι είμαστε και σωστοί και αποτελεσματικοί και δίκαιοι»]!

    Μετά από αυτήν την κατά λέξη απομαγνητοφώνηση του πολύπαθου ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ που όλοι οι πολιτικοί γνωρίζουν, αυτοί που κάνουν το κορόιδο και εξακολουθούν να το προβάλουν ως παραπλάνηση του λαού είναι ΑΝΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΆ ΖΩΫΦΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαφωνώ με τη σκέψη σας, δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο στην περίπτωσή μας (όσο κι αν μου είναι προσωπικά απεχθής η κυβέρνηση συριζανέλ). Όμως πέρα του ότι έχετε κάθε δικαίωμα, όπως όλοι, να την υιοθετείτε και να την εκφράζετε, σας βγάζω το καπέλο που έχετε το θάρρος της γνώμης σας και δεν είστε σαν μερικούς-μερικούς (ονόματα δε λέμε) οι οποίοι πουλάνε κομματική "πατριοφροσύνη", ενώ είναι ήδη δοσμένοι ψυχή τε και σώματι στη ΝΔ. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι με το θάρρος σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κα Σουλαδάκη εσείς κάνατε μεγάλο αγώνα και μάλιστα με fake news για να βγεί πρόεδρος του ΚΙΝΑΛΛ η κ.Γεννηματά και πολεμήσατε τον Ν.Ανδρουλάκη και όχι μόνο αυτό αλλά παρασύρατε και άλλα άτομα
    Εκτός από το να διορίσει την κόρη σας στην ΚΕΠ Τι άλλαξε τώρα τι δεν σας έδωσε η Γεννηματά Που περμένατε ;
    Ας είστε ειλικρινής και ανιδιοτελής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση