GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: «Κάτω τα χέρια από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου»

Στον "πόλεμο" του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τη διοίκηση του νοσοκομείου "Παπαγεωργίου" παρενέβη η Ν...

Στον "πόλεμο" του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τη διοίκηση του νοσοκομείου "Παπαγεωργίου" παρενέβη η ΝΔ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης:
«Η Κυβέρνηση, δια του κ. Πολάκη, επιχειρεί να ελέγξει το νοσοκομείο Παπαγεωργίου με μονομερή αλλαγή της σύμβασης που έχει υπογράψει το ελληνικό Δημόσιο με το ομώνυμο ίδρυμα. Ο στόχος δεν είναι άλλος από την τοποθέτηση Γενικού Διευθυντή της επιλογής του Υπουργού Υγείας ώστε το νοσοκομείο-πρότυπο για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα, να μετατραπεί σε κομματικό βιλαέτι για κάθε είδους ρουσφέτια.
Η Κυβέρνηση προσβάλλει το δωρητή και αποτρέπει ανάλογες πρωτοβουλίες που έχουν θετικό αντίκτυπο για το κοινωνικό σύνολο.
Η Νέα Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει στην Κυβέρνηση να στερήσει από τους Βορειοελλαδίτες τις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας που παρέχει το νοσοκομείο Παπαγεωργίου ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου εδώ και 20 χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση