GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρατούμενος είχε κρύψει ναρκωτικά σε... μπουκάλια σαμπουάν

Ένας 60χρονος κρατούμενος από την Αλβανία κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του από τις φυλακές Κορυδαλλού και λίγο πριν περάσει το κ...

Ένας 60χρονος κρατούμενος από την Αλβανία κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του από τις φυλακές Κορυδαλλού και λίγο πριν περάσει το κατώφλι των φυλακών της Πάτρας συνελήφθη για κατοχή 400 και πλέον γραμμαρίων κάνναβης, σύμφωνα με το tempo24.gr.

O έγκλειστος 60χρονος, είχε καταδικαστεί για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αποφασίστηκε η μεταγωγή του στην Πάτρα και εκείνος κατάφερε να κρύψει σε μπουκάλια σαμπουάν την ποσότητα της κάνναβης, με σκοπό να την διοχετεύσει σε κρατούμενους των φυλακών του Αγίου Στεφάνου.

Άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και του Τμήματος Μεταγωγών Πάτρας, αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα στον 60χρονο στις αποσκευές του όπου και βρέθηκε η ποσότητα ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, βρήκαν 148 συσκευασίες, που περιείχαν περίπου 400 γραμμάρια κάνναβης, τις οποίες ο 64χρονος είχε κρύψει σε δύο μπουκάλια σαμπουάν.

Ο 64χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί τού Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Πηγή πληροφοριών: tempo24.gr /ΆΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση