GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαράζ συναντήσεων για τον Τσακαλώτο στην Ουάσινγκτον

Μπαράζ συναντήσεων με τους επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και ευρωπαϊκών θεσμών θα έχει ο υπουργός Οικονομικών...

Μπαράζ συναντήσεων με τους επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και ευρωπαϊκών θεσμών θα έχει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος αύριο και μεθαύριο στην Ουάσιγκτον.

Ο κ. Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, θα πάρουν μέρος στις εργασίες της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ (20-21 Απριλίου).

Αύριο, Παρασκευή 20 Απριλίου, ο κ. Τσακαλώτος θα συναντηθεί διαδοχικά με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί, τον πρόεδρο του Eurogroup, Μάριο Σεντένο, τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, Μπρούνο Λε Μερ και τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.

Μεθαύριο, Σάββατο 21 Απριλίου, ο υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί διαδοχικά με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και τον διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση