GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς σχολιάζει το ΓΕΕΘΑ το προκλητικό τουρκικό δημοσίευμα για το σενάριο βύθισης ελληνικού πλοίου

Το πρωτοσέλιδό άρθρο της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Yeni Safak σχολίασαν κύκλοι του ΓΕΕΘΑ. Το δημοσίευμα έχει τίτλο «αν χτυπη...

Το πρωτοσέλιδό άρθρο της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Yeni Safak σχολίασαν κύκλοι του ΓΕΕΘΑ.
Το δημοσίευμα έχει τίτλο «αν χτυπηθεί και βουλιάξει ελληνικό πλοίο» και αναφέρεται ουσιαστικά στο ενδεχόμενο προβοκάτσιας στο Αιγαίο, από πλευράς γκιουλενιστών.
Κύκλοι του ΓΕΕΘΑ μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Χρήστο Μαζανίτη για το δημοσίευμα, έλεγαν ότι πρόκειται για «αστειότητες, ανάξιες σχολιασμού».
Σε καμία περίπτωση, όπως λένε στο ΓΕΕΘΑ, δεν μπαίνουν σε θεωρίες συνωμοσίας που δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.
Αναφορικά με τις δηλώσεις του αρχηγού των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, Χουλουσί Ακάρ και το περιστατικό στη Ρω, κύκλοι του ΓΕΕΘΑ, τονίζουν ότι «καμία πρόκληση δεν θα μείνει αναπάντητη».
Θα ακολουθηθούν όλοι οι κανόνες όπως έγινε και στη Ρω, επισημαίνουν. Αυτό γίνεται πάντα όταν υπάρχουν συγκεκριμένες παραβιάσεις, όπως είχαμε και στη Ρω, με τη παραβίαση διεθνών κανόνων αεροπλοΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση