GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννητούρια για τη βασιλική οικογένεια - Στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον

Το τρίτο τους παιδί ετοιμάζονται να κρατήσουν σε λίγες ώρες στην αγκαλιά τους, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Γουί...

Το τρίτο τους παιδί ετοιμάζονται να κρατήσουν σε λίγες ώρες στην αγκαλιά τους, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Γουίλιαμ.
Η Κέιτ Μίντλετον έφθασε νωρίς το πρωί, στο νοσοκομείο St Mary's στο Paddington του Λονδίνου, εκεί όπου γέννησε πριν από τέσσερα χρόνια τον Πρίγκιπα Γεώργιο, και την Πριγκίπισσα Σαρλότ, η οποία τώρα είναι δύο ετών.

Την είδηση ανακοίνωσε το Kensington Palace μέσω Twitter. "Η Δούκισσα μετέβη με το αυτοκίνητο από τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον στο μαιευτήριο μαζί με τον Δούκα του Κέμπριτζ, έχοντας ήδη τα πρώτα σημάδια τοκετού", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Οι φανατικοί θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, έχουν εγκατασταθεί έξω από το νοσοκομείο εδώ και μια εβδομάδα.
Το φύλο του μωρού δεν είναι γνωστό, καθώς οι γονείς του είχαν επιλέξει να μη το γνωρίζουν μέχρι τη γέννησή του.


Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα είναι το τρίτο εγγόνι του πρίγκιπα και διαδόχου του βρετανικού θρόνου Κάρολου και το τρίτο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄, η οποία το Σάββατο γιόρτασε τα 92α γενέθλιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση