GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Γκρίνια" από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία - Ζητά ισοδύναμα για την πώληση μονάδων της ΔΕΗ - ΒΙΝΤΕΟ

Του Αντώνη Ι. Αντωνόπουλου Κριτική στο κυβερνητικό νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ άσκησε ο βουλευτής Αρκαδίας του ...

Του Αντώνη Ι. Αντωνόπουλου
Κριτική στο κυβερνητικό νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ άσκησε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού.
«Οι πωλήσεις των λιγνιτικών μονάδων δεν περιλαμβάνονταν στα σχέδια της κυβέρνησης. Οι απαντήσεις δεν πείθουν και επιβαρύνουν το κλίμα στον νομό Αρκαδίας. Δεν λαμβάνονται υπόψη οι συνέπειες, χωριά ολόκληρα έχουν εγκαταλειφθεί», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαηλίου κατά τη συζήτηση του σχετικού σχεδίου νόμου στη Βουλή.
Όπως ανέφερε ο κ. Παπαηλιού για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, «θα μειωθούν θέσεις εργασίας, κάτι που είναι μείζον ζήτημα για την περιοχή της Αρκαδίας και τους ανθρώπους της».
«Για τον νομό μας η πώληση των μονάδων αποτελεί πλήγμα και χωρίς ισοδύναμα γίνεται χειρότερο. Επιβάλλεται ισοδύναμο αναπτυξιακό σχέδιο», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση