GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση-σοκ από τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας: Ο στρατιώτης που πυροβόλησε Παλαιστίνιο αξίζει παράσημο

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε σήμερα την αυθεντικότητα του βίντεο που δείχνει έναν ισραηλινό στρατιώτη να πυροβολεί από μακριά ...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε σήμερα την αυθεντικότητα του βίντεο που δείχνει έναν ισραηλινό στρατιώτη να πυροβολεί από μακριά έναν Παλαιστίνιο στα σύνορα με τη λωρίδα της Γάζας διευκρινίζοντας πως είχε τραβηχτεί τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Αβίγκντορ Λίμπερμαν υποστήριξε πως ο εν λόγω ισραηλινός στρατιώτης αξίζει παράσημο.

«Αφού επιχειρήθηκε να διαλυθούν οι ταραχοποιοί (...) μια σφαίρα εβλήθη προς την κατεύθυνση ενός από τους Παλαιστίνιους που ήταν ύποπτος ως αρχηγός των ταραχοποιών. Επλήγη στη γάμπα», υποστήριξε ο στρατός σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο Λίμπερμαν από την πλευρά του υποστήριξε μιλώντας σε δημοσιογράφους πως «ο ελεύθερος σκοπευτής θα πρέπει να παρασημοφορηθεί και αυτός που τράβηξε το βίντεο να υποβαθμιστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση