GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ! ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ (για κάθε κόμμα) νέα δημοσκόπηση...

Με 9,6 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σε δημοσκόπηση της Metron Analysis, για λογαριασμό ...

Με 9,6 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σε δημοσκόπηση της Metron Analysis, για λογαριασμό της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ».
Η ΝΔ συγκεντρώνει 26,8%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 17,2% και στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 6,6%, Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 5,2%, ενώ στην πέμπτη το ΚΚΕ με 5%.
Κάτω από το όριο του 3% βρίσκονται η Ένωση Κεντρώων με 2,4%, οι ΑΝΕΛ με 1,9%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1,7%, η Εθνική Ενότητα με 1,3%, η Ελληνική Λύση με 1,2% , η Λαϊκή Ενότητα με 1,1% και η ΜέΡα25 με 1%. Άλλο κόμμα δηλώνει πως θα ψηφίσει το 2,4% ενώ το 5,5% απαντά πως θα ψηφίσει άκυρο/λευκό και το 11,6% πως δεν θα ψηφίσει. Η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 9,1%.
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 13 ποσοστιαίες μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 36.3% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 23,3%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής με 9%, ενώ ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,1%, το ΚΚΕ με 6,7% και η Ένωση Κεντρώων με 3,3%.Εκτός βουλής σύμφωνα με την εκτίμηση ψήφου μένουν οι ΑΝΕΛ με 2.5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,3%, η Εθνική Ενότητα με 1,7%, η Ελληνική Λύση με 1,6%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,5% και η Μέρα25 με 1,4%.
Στην παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 64% έναντι 19% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός, προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 26% έναντι του Αλέξη Τσίπρα, που συγκεντρώνει 17%. Ωστόσο το 38% απαντά αυθόρμητα "κανένας".

1 σχόλιο

  1. Ναι τα έκανε σκατά ο σύριζα και ακόμα συνεχίζει το θέμα είναι αν θα ξανά βγουν Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ τι θα αλλάξουν;; τέτοια ερώτησή δεν την κάνει κανείς δημοσιογράφος και αν κανένας την έχει κάνει τι απάντηση του έχει δοθεί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση