GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλεονέκτημα έδρας για τον Παναθηναϊκό - Η Ρεάλ... διαλέγει αντίπαλο

Μπορεί να εκκρεμεί το παιχνίδι της Ρεάλ με την Μπάμπεργκ, ωστόσο το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις στο...

Μπορεί να εκκρεμεί το παιχνίδι της Ρεάλ με την Μπάμπεργκ, ωστόσο το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ ξεκαθάρισε σε μεγάλο ποσοστό την εικόνα των ζευγαριών στα πλέι-οφ της Euroleague.

Η ήττα του Ολυμπιακού από την Ζαλγκίρις δίνει την... ευκαιρία στην Ρεάλ να κρίνει την τελική κατάταξη στις θέσεις 3-6 και να αλλάξει τις ισορροπίες στην εικόνα των ζευγαριών.

Σε περίπτωση που η Ρεάλ επικρατήσει της Μπάμπεργκ, η ισπανική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με «πράσινο» πλεονέκτημα έδρας, ενώ ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζαλγκίρις για το Final Four.

Αντίθετα, σε περίπτωση που η Ρεάλ ηττηθεί από την Μπάμπεργκ στις 22:00, οι Μαδριλένοι θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό έχοντας μειονέκτημα έδρας, ενώ ο Παναθηναϊκός θα διασταυρώσει τα ξίφη του με την Ζαλγκίρις, έχοντας και πάλι το πλεονέκτημα!

Έτσι, οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι στρέφουν το βλέμμα τους στην Ισπανία και από εκεί θα περιμένουν το αποτέλεσμα που θα καθορίσει τον αντίπαλό τους στα πλέι-οφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών έχουν προκύψει από την Μεγάλη Πέμπτη (5/4), με την ΤΣΣΚΑ να ετοιμάζεται να διασταυρώσει τα ξίφη της με την Χίμκι και την Φενέρ να αντιμετωπίζει την Μπασκόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση