GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση της ΕΡΤ στις καταγγελίες της ΑΕΚ

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκαναν μόνο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, από την ΑΕΚ χαρακτηρίζουν αντιδεοντολογική και μεροληπτική την στάση ...

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκαναν μόνο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, από την ΑΕΚ χαρακτηρίζουν αντιδεοντολογική και μεροληπτική την στάση της ΕΡΤ και θα καταγγείλουν τη διοίκηση και τον διευθύνοντα σύμβουλο.

Από την πλευρά της, η ΕΡΤ επανέλαβε σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε τις αναφορές του επικεφαλής του αθλητικού τμήματος και παρουσιαστή της «Αθλητικής Κυριακής», Γιώργου Λυκουρόπουλου, για τις καταγγελίες της «Ένωσης».

Η ανακοίνωση

Θέμα προέκυψε με την παρουσία ανθρώπων του ΠΑΟΚ σε ζωντανή σύνδεση από την Θεσσαλονίκη στην «Αθλητική Κυριακή».

Η ΑΕΚ αντέδρασε με διαρροή απειλώντας με καταγγελίες την ΕΡΤ, ωστόσο, ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος και παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Λυκουρόπουλος μετέφερε τη θέση της ΕΡΤ:

«Επικοινώνησα με τον κ. Δημάτο, τον ενημέρωσα ότι θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και του ζήτησα να παρακολουθεί την εκπομπή κάποιος από την ΑΕΚ για να παρέμβει ζωντανά, αν το θελήσει. Μου απάντησε ότι θα είναι στο δρόμο μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά και μου είπε ότι θα ενημερώσει τον κ. Λυσσάνδρου, για να παρακολουθεί την εκπομπή και να παρέμβει» είπε ο δημοσιογράφος ζωντανά στον αέρα της εκπομπής.

Είναι προφανές ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εκπομπή κινήθηκε δεοντολογικά και ουδείς μπορεί να προσάψει κάτι στην ΕΡΤ.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση